Medimagazin logo

Sosyal medyada tepki yağdı, Defne bebeğe randevu verildi

Denizli'de prematüre doğduğu için acil göz muayenesi yapılması gereken Defne Taşçı'nın tedavisi için sosyal medyadan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ'a yapılan yardım çağrısına, Rektör'ün verdiği "Twitter'dan hastane sıra alma servisini almadık" yanıtı tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine Rektör Bağ, konuyu araştıracağını belirtti. Pamukkale'de oturan Taşçı ailesi aranarak muayene için yarın için randevu verildi. durumu araştıracağını, gerekenin yapılacağını belirtti.
Sosyal medyada tepki yağdı, Defne bebeğe randevu verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Antalya'da bir markette çalışan Halit Taşçı ve eşinin prematüre ikiz kız bebeği dünyaya geldi. 'Defne' ve 'Cemre' adları verilen bebeklerde, prematüre dünyaya geldikleri için sağlık sorunları yaşanmaya başladı.

TWITTER'DA REKTÖRDEN YARDIM İSTEDİLER

Baba Halit Taşçı, çocuklarının tedavisi için Antalya'dan Denizli'ye yerleşti. Özel bir hastanede bir süre kuvözde kalan çocuklardan Cemre, bağırsakları yapıştığı için ameliyat oldu. Suni bağırsak takıldı. Yaşam mücadelesi süren minik Cemre'nin tedavisi Pamukkale Üniversitesi'nde sürüyor.

Tedavi gördüğü hastaneden bir süre önce taburcu edilen Defne bebeğin ise gözlerine log testi yapılması gerekiyor. Çocuklarının tedavisi için işinden olan ve Denizli'ye yerleşen ailenin durumu sosyal medyada konu olunca bir sosyal medya takipçisi dün Twitter üzerinden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'a randevu alımı için yardımcı olmasını istedi.

"TWITTER'DAN HASTANE SIRA ALMA SERVİSİ BAŞLATMADIK"

Sosyal medya kullanıcısının, "Sayın Hocam prematüre bebeğimiz Defne'nin acilen göz muayenesi olması lazım. Randevuyu gün aşırı veriyorlar. Sıra için yardım lütfen" mesajına Rektör Bağ, "Twitter'dan hastane sıra alma servisi başlatmadık" yanıtı verdi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın talebe verdiği yanıt sosyal medyada tepkilere neden oldu. Paylaşım üzerinden çok sayıda kişi Rektör'ün tutumuna tepki gösterdi. Tepkiler üzerine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ, çok sayıda paylaşım yaparak

sosyal medya
twitter
pamukkale tıp
Yorum (1)
bulut
gerekli gereksiz ortalıkta twitlememek gerekir. bazen istenmeyen durumlar oluşabilir.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir