Medimagazin logo

Actavis, birleşmenin ardindan ilk dönem toplantisini gerçekleştirdi

Watson Pharmaceuticals ile birleşerek dünyanın 3’üncü büyük eşdeğer ilaç şirketi olan Actavis, bundan sonra Actavis adı altında ilerlerken yeni logosunu yeni şirketin ilk dönem toplantısında tüm çalışanlarıyla paylaştı.
Actavis, birleşmenin ardindan ilk dönem toplantisini gerçekleştirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Actavis Türkiye Genel Müdürü Ali Toker’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2012 yılı değerlendirmesi yapılırken, 2013 hedefleri paylaşıldı.  


Saha ve merkez ekipten toplam 260 Actavis çalışanının katıldığı dönem toplantısı, Actavis Türkiye Genel Müdürü Ali Toker’in 2012 yılını değerlendirdiği ve 2013 hedeflerini paylaştığı açılış konuşmasıyla başladı, tedavi alanlarının toplantılarıyla devam etti. 2012 yılında elde edilen başarı nedeniyle tüm çalışanları kutlayan Ali Toker, portföy tercihlerini zengin, kuvvetli ve dengeli yaptıklarını açıkladı. 2013 yılında başarılarını devam ettirmek istediklerinin altını çizen Toker, birleşmenin ardından Actavis’in uluslararası bir güç olarak daha kuvvetli bir ölçek ekonomisine, güçlü portföye, büyüyen pazarlarda başarılı operasyonlara, benzersiz biyo-benzer fırsatlara ve güçlü AR&GE yapısına sahip olduğunu belirtti. Actavis IK ve Kurumsal İletişim Direktörü İpek Uyunmas’ın yeni IK organizasyon yapısını da açıkladığı toplantıda, yeni IK stratejileri ve süreçleri paylaşıldı.

actavis
birleşmenin
ardindan
ilk
dönem
toplantisini
gerçekleştirdi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir