Medimagazin logo

'Akne Günlüğü' ile hastalık takibi mobil hale geldi

Dermatoloji uzmanlarına yönelik hizmetlerle çalışmalarını sürdüren Farmatek Dermatoloji ekibi yepyeni bir uygulamayı hekimler ve akne hastaları ile buluşturdu. 
'Akne Günlüğü' ile hastalık takibi mobil hale geldi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Geçtiğimiz Mayıs ayında lansmanı yapılan “AKNE GÜNLÜĞÜ” mobil uygulaması kısa adıyla BAG,  akne hastalarının ve dermatologların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Akne hastalarının tedavi süreçlerini takip etmelerini ve tedavi sonuçlarını doktorları ile paylaşmalarını kolaylaştırıcak uygulama,  hem IOS hem de android özellikli cihazların kullanımına uygun olan ''Akne günlüğü'' uygulamasının içerisinde akne tedavisinin püf noktalarından, topikal ilaçlarının nasıl hazırlanması gerektiğine kadar pek çok bilgi var.
  
Ayrıca akne hastaları için tedavilerinin takibini yapmak, gelişimini izlemek ve sonuçlarını doktorları ile paylaşmak da mümkün. Hastalar tedavi başlangıcından itibaren her gün akneli bölgenin fotoğrafını çekerek, lezyonlarının durumunu işaretleyebilir ve tedavi sonuçlarını takip edebilir. 
 
Farmatek Dermatoloji Grubu Ürün Müdürü Hande Daver, bu uygulamanın özellikle aknenin sık görüldüğü ergenlik çağındaki gençleri hedef aldığını, bu yaş grubunda akıllı telefon kullanımın artması sebebiyle uygulamanın büyük bir ilgiyle karşılandığını söyledi. 
 
12. Ulusal Ege Dermatoloji Kongresi’nde uygulamanın içeriğinin dermatoloji uzmanlarına tanıtıldığını anlatan Daver, ''Beğeniyle karşılanan uygulamamız, dermatologlar tarafından hastalarının tedaviye uyumunu artıracak bir uygulama olarak değerlendirildi ve oldukça yoğun olan günlük poliklinik ortamlarında işlerini kolaylaştıracağı ifade edildi.'' dedi. 

akne günlüğü
farmatek
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir