Medimagazin logo

Bayer sınır tanımayan sağlık teknolojisi girişimcilerini arıyor

Bayer, Grants4Apps® Accelerator Programı ile bu yıl da sağlık alanındaki süreçleri geliştirecek sınır tanımayan sağlık teknolojisi girişimcilerini aramaya devam ediyor.
Bayer sınır tanımayan sağlık teknolojisi girişimcilerini arıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Adaylar; mobil uygulama, dijital hizmet, giyilebilir teknolojik ürün, tıbbi cihaz, yazılım veya donanım projeleri ile 31 Mayıs’a kadar www.grants4apps.com/accelerator adresinden başvuru yapabiliyor. Yarışmada ilk beşe girenler 50.000 Euro’luk ödülün yanı sıra Ağustos – Aralık ayları arasında Bayer Berlin Genel Merkezi’nde kendilerine ayrılacak ofislerde konusunda uzman mentorlarla çalışma fırsatı yakalıyor.

 

Bu sene; kadın sağlığı, kardiyoloji, oftalmoloji, hematoloji, onkoloji, radyoloji gibi Bayer’in de hizmet verdiği tedavi alanlarını odağına alan Grants4Apps® Accelerator Programı’na, 18 yaşını doldurmuş tüm sağlık teknolojisi girişimcileri, hastalarla iletişimi kuvvetlendirecek veya sağlık alanındaki süreçlere katkı sağlayacak yenilikçi projeleri ile katılabiliyor.

 

Sağlık şirketleri arasında yenilikçi teknolojik yatırımları ile dünyaca tanınan Bayer, Grants4Apps® Accelerator Programı ile sağlık alanındaki dijital yenilikleri hızlandırmayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu amaçla ilki 2014 yılında düzenlenen Grants4Apps® Accelerator ile Bayer, Türkiye’den de adaylarını arıyor. Yaratıcılığın sınırlanmadığı yarışma, tedavi, görüntüleme, hastalıkları kontrol veya önlemeye yönelik yeni nesil tüm projelere açık. Program hakkında daha fazla bilgi almak için www.grants4apps.com/accelerator adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Bayer: Daha İyi Bir Yaşam İçin Bilim

Bayer, temel olarak sağlık ve tarımla ilgili Yaşam Bilimi alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer; aynı zamanda inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. 2015 yılı itibarıyla 117 bin çalışana ve 46,3 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,6 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 4,3 milyar Avro düzeyindedir. Bu verilere, 6 Ekim 2015 tarihi itibarıyla Covestro adıyla borsada bağımsız bir şirket olarak yapılandırılan ileri teknoloji polimerleri biriminin rakamları da dâhildir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

bayer
sağlık teknolojisi
girişim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir