Medimagazin logo

GSK Türkiye’de yeni görevlendirme

GSK Türkiye, tüm iş birimlerine verilen hizmette ve destekte sinerjiyi artırarak mükemmelliğe ulaşma hedefiyle İş Mükemmelliği Direktörlüğü ile Ticari Kanal ve İş Geliştirme Direktörlüğü fonksiyonlarını “Ticari Kanal, İş Geliştirme ve İş Mükemmelliği Direktörlüğü” adı altında birleştirdi. Birimin yönetimine ise Ömer Faruk Arslan getirilirdi.
GSK Türkiye’de yeni görevlendirme
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

GSK Türkiye İş Mükemmelliği Direktörlüğü ile Ticari Kanal ve İş Geliştirme Direktörlüğü fonksiyonlarının birleştirilmesinin ardından Ticari Kanal, İş Geliştirme ve İş Mükemmelliği Direktörlüğü görevine Ömer Faruk Arslan getirildi.

İTÜ Kimya Mühendisliği lisans eğitimi ve MBA sahibi olan Ömer Faruk Arslan çalışma hayatına 1987 yılında Roche’ta başladı. Satış ve Pazarlama bölümlerinde aldığı farklı görevlerden sonra 2001 yılında Grup Ürün Müdürlüğü görevinden Lundbeck Satış Müdürlüğü görevine transfer olan Arslan, Lundbeck’te en son Pazarlama ve Ticari Operasyonlar Direktörlüğü görevini üstlenmesinin ardından 2008 yılında İş Birimi Direktörü olarak GSK Türkiye bünyesine katıldı. Burada belirli dönemlerde farklı iş birimlerinin sorumluluklarını üstlenen Ömer Faruk Arslan, 1 Eylül 2016 tarihi itibarıyla GSK Türkiye Ticari Kanal & İş Geliştirme ve İş Mükemmeliyeti Direktörlüğü görevine atandı.

gsk turkiye
omer faruk arslan
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir