Medimagazin logo

Keymen İlaç’tan Darüşşafaka’ya destek…

1973 yılından beri Türkiye’de faaliyetlerini sürdürerek; aşılar, serumlar, ilaçlar, ilaç hammaddeleri ile tıbbi cihazların ithalatı, yurt içi satışı ve dağıtımı gibi alanlarda çalışmalarına devam eden Keymen İlaç, 40. kuruluş yılında sosyal sorumluluk alanındaki anlamlı çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.
Keymen İlaç’tan Darüşşafaka’ya destek…
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Keymen İlaç, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocuklara tam burslu, yatılı, İngilizce eğitim vererek onların yaşamlarını değiştiren Darüşşafaka’ya, ürün portföyündeki NYDA Bit Spreyi ve Octamar Şurup ile destek oluyor.

 

Ülkemizde insan sağlığına verdiği önemin yanı sıra sosyal konularda gösterdiği duyarlılık ile de tanınan Keymen İlaç, Darüşşafaka’da eğitim gören çocukların Octamar Şurup gıda takviyesi ile vitamin ve mineral desteği almalarına yardımcı olurken, NYDA  Sprey ile olası bitlenme sorunlarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Keymen İlaç Genel Müdürü Dr. O. Mutlu Topal, Darüşşafaka kurumuna verdikleri destekten dolayı duyduğu memnuniyeti şöyle dile getiriyor: “Darüşşafaka, hayattaki en büyük destekçilerini; anne veya babalarını kaybetmiş çocuklarımıza kucak açıp, onlara saygın ve iyi bir eğitim vererek son derece kutsal bir görevi yerine getiriyor. Biz de Keymen İlaç olarak; ürün portföyümüz dahilinde onlara elimizden gelen en iyi şekilde yardım etmek istedik. Bu destekle çocuklarımızın yanında olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz.”  

 

Keymen İlaç Darüşşafaka'lı öğrencilerin sağlık ihtiyaçlarına destek olmak için portföyündeki ürünlerden NYDA Sprey ve Octamar Şurup ile harekete geçti. Almanya’dan ithal edilen NYDA Sprey, tek uygulamada bit ve sirkeleri yok ediyor. %92 oranında Dimetikon içeren NYDA Sprey, fiziksel etki mekanizması ile bitlerde direnç gelişimi söz konusu olmaksızın tek uygulamada etkili tedavi sağlıyor ve çocuklarda güvenle kullanılabiliyor.

 

Çocukların sağlıklı gelişimi için yeterli beslenmesi gerekiyor. Keymen İlaçtarafından üretilenOctamar Şurup; omega-3 yağ asitlerinin yanı sıra, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için yüksek öneme sahip C, B1, B2, B3, B6, A, E, D3 vitaminleri ve insan metabolizması için çok önemli olan çinko mineralini içeriyor.

keymen
i̇laç’tan
darüşşafaka’ya
destek…
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir