Medimagazin logo

Recordati'ye Ankara Tıp'lı başkan yardımcısı

İtalya merkezli uluslararası ilaç grubu Recordati'nin ilk Türk grup başkan yardımcısı ve Güneydoğu Bölgesi Bölge Direktörü Dr. İsmail Yormaz oldu.
Recordati'ye Ankara Tıp'lı başkan yardımcısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

135 ülkede satılan ürünleriyle geniş bir tedavi alanında 88 yıldır faaliyet gösteren Recordati, özel ve lisanslı ürünleri ile nadir hastalıklar da dahil olmak üzere geniş bir tedavi alanında Avrupa’nın önde gelen ilaç firmaları arasında yer alıyor. İtalya merkezli uluslararası ilaç şirketi Recordati, Türkiye pazarına verdiği önemi yaptığı yatırımlarla da gösteriyor. Çerkezköy OSB'de yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla yeni bir üretim tesisi kurmayı planlayan Recordati Grup’un hedefi, bu yıl Mayıs ayında temeli atılan tesisin 2016 yılı başında faaliyete geçmesi. Recordati, ülkemizde yaptığı yatırımlarla adından söz ettirirken Grup Başkan Yardımcılığı ve Güney Doğu Bölge Direktörü olarak da ilk kez bir Türk’e görev verdi. Dr. İsmail Yormaz, uluslararası ilaç grubu içinde bu pozisyona 15 Eylül 2014 itibari ile atandı.


DR. İSMAİL YORMAZ HAKKINDA
16 Ocak 1973 Ankara doğumlu olan İsmail Yormaz, ilk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra kısa bir süre M.K.E.K. Fişeksan A.Ş.’de kurum hekimi olarak çalışan Yormaz, 1998-2001 Knoll Alman İlaç’ta ürün müdürü olarak ilaç sektörüne geçiş yaptı. 2001-2002 Abbott Lab. ürün müdürlüğü görevini başarıyla yürüten İsmail Yormaz, 2002-2006 İ.E. Ulagay Menarini Grup’ta Grup Ürün Müdürlüğü ve Pazarlama Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Ardından 2006-2009 Reckitt Benckiser Healthcare Pazarlama ve Satış Müdürlüğü göreviyle kariyerine devam etti. Ağustos 2009 tarihi itibariyle Recordati İlaç / Türkiye’nin Genel Müdürü olan Yormaz, Recordati bünyesinde bir ilke imza atarak, 15 Eylül 2014 tarihi itibariyle Recordati Grup Başkan Yardımcısı ve Güney Doğu Bölgesi Bölge Direktörlüğü görevine atandı.

recordati
dr. i̇smail yormaz
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir