Medimagazin logo

TV'lerde kaçak ilaca geçit yok

Televizyonlarda canlı yayınlar ve internet siteleri aracılığıyla kaçak ilaç satışı yapanlara polis göz açtırmıyor. İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu yolla satış yapan bazı firmaları mercek altına aldı.
Kaynak: YENİ ŞAFAK - Hamdi Koçoğlu
TV'lerde kaçak ilaca geçit yok
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yapılan çalışmalar sonucu piyasada 90 lira ile 250 lira arasında fiyatlarla satılan bazı ilaçların hiçbir yasal belgesi olmadığı, böbrek ve karaciğer için sağlık riski oluşturduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca, orijinal olarak tanıtılan telefonların da sahte olduğu belirlendi. Delillerin toplanmasının ardından Beylikdüzü'ndeki depoya bir baskın düzenlendi.

Aramalarda 66 bin 58 performans artırıcı ilaç, 57 bin 600 aynı içerikli hap etiketi, 10 bin kutu yazısız hap, 155 bin 280 vücut bakım ürünü, 125 adet yakıt tasarruf cihazı, 9 bin 200 kutu kahve, 40 horlama önleyici cihaz, 50 mp3, bin masaj aleti, 220 tablet bilgisayar, 16 bin cep telefon kutusu ve 2 bin 612 adet değişik markalara ait sahte cep telefonu ele geçirildi. Kaçak malzemelerin piyasa değerinin 4 milyon TL olduğu öğrenildi. Firma sahibi Göksel E. tutuklandı.

kaçak ilaç
internetten ilaç
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir