Medimagazin logo

Sanofi Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Fabrizio Guidi oldu

Sanofi Türkiye'nin Genel Müdürlüğü görevine, 1 Ocak 2015 tarihi itibariyle Fabrizio Guidi atandı.
Sanofi Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Fabrizio Guidi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sanofi'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de sağlık sektöründe 60 yıldan bu yana faaliyet gösteren Sanofi Grubu'nun Genel Müdürlüğü görevine Fabrizio Guidi atandı.

Fabrizio Guidi, 1999 yılında Sanofi'ye katıldı. Ares Serono'da staj yaptıktan sonra nöroloji ürün müdürü olarak Sanofi Synthelabo İsviçre'de göreve başlayan Guidi, 1999 ve 2007 yılları arasında sırasıyla Tromboz Ürün Müdürü, Kardiyoloji ve Tromboz Ulusal Hastane Satış Müdürü, İç Hastalıkları İş Birim Direktörü ve Birinci Basamak Tedavi İş Birim Direktörü olmak üzere çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Fabrizio Guidi, Eylül 2007'de Paris'te Diyabet ve Metabolizma alanındaki ürünlerin global stratejik pazarlamasından sorumlu Diyabet ve Metabolizma Kıdemli Pazarlama Direktörü olarak atandı. 2010 yılında İsviçre'ye dönen Guidi, önce Sanofi İsviçre'nin Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yaptı ardından Sanofi İsviçre Genel Müdürü görevini üstlendi.

Biyokimya alanında Zürih Federal Enstitüsü'nde master ve PhD derecesi bulunan Fabrizio Guidi, sonrasında yine aynı üniversiteden MBA derecesi kazandı.

sanofi türkiye
fabrizio guidi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir