Medimagazin logo

Servier’in yeni Genel Müdürü Philippe Mea oldu

Philippe Mea, Türkiye’de 27 yıldır faaliyet gösteren Fransız ilaç şirketi Servier İlaç’ın yeni Genel Müdürü oldu. 140 ülkede AR-GE odaklı çalışmalar yürüten Fransız ilaç şirketi Servier’in Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Philippe Mea atandı.
Servier’in yeni Genel Müdürü Philippe Mea oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

1996 yılında, Paris V Üniversitesi Eczacılık Bölümü’nden mezun olan Philippe Mea; Akıllı Pazarlama, Sağlık Sektöründe Pazarlama ve Strateji alanlarında yüksek lisans yaptı. Kariyerine 1997 yılında Fransa’da Procter & Gamble Şirketinde tıbbi mümessil olarak başlayan Philippe Mea, 2002 yılına kadar yine aynı şirkette Ürün Müdürü ve Bölge Müdürü olarak görev yaptı.


2002 yılından itibaren Servier bünyesinde çeşitli görevler üstlenen Philippe Mea, Rusya ve Romanya Bölgesel Operasyon Müdür Yardımcılığı’nın ardından, 2011 yılına kadar çeşitli Doğu Avrupa ve Asya ülkelerinde Genel Müdür olarak görev yaptı. 2011 – 2014 yılları arasında Kanada ve İngiltere Proje Direktörlüğü görevini yürüten Philippe Mea, Ekim 2014 itibarı ile Servier Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başladı.

servier’in
yeni
genel
müdürü
philippe
mea
oldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir