Medimagazin logo

Allergan’a yeni atamalar

Dünyanın önde gelen ilaç şirketleri arasında yer alan Allergan Firması’nda çok sayıda yeni atama gerçekleşti.
Allergan’a yeni atamalar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Göz sağlığı, medikal estetik ve dermatoloji, nörolojik bilimler, gastroenteroloji, kadın sağlığı, üroloji ve enfeksiyon hastalıkları alanlarında tedavi çözümleri sunan Allergan Firması’nda yeni görevlendirmeler şu şekilde: 


Cemil Dedeoğlu Nisan 2017 itibarıyla Allergan Medikal Estetik İş Birimi Direktörlüğü görevine atandı. İş hayatına 2004 yılında AstraZeneca’da satış tanıtım sorumlusu olarak başlayan Dedeoğlu, 2008 yılında yine AstraZeneca içerisinde ürün müdürlüğü pozisyonu için pazarlama departmanına geçiş yaptı. 2012 yılı Mart ayında Allergan’a katılarak önce oftalmoloji grubunda ürün müdürü daha sonra sırasıyla retina takım lideri ve retina satış pazarlama müdürlüğü pozisyonlarında görev alan Cemil Dedeoğlu son olarak Oftalmoloji İş Birimi Müdürü olarak görev yapmaktaydı. 


Ali Mert Vuruşkan Mayıs 2017 itibarıyla Türkiye İş Mükemmeliyeti Departmanı Kıdemli Müdürü görevine atandı. 2005 yılında Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Vuruşkan, kariyerine 2006 yılında Garanti Bankası’nda başladı ardından Accenture Danışmanlık, Deutsche Bank ve KPMG’de çalışma hayatına devam etti. Ali Mert Vuruşkan, ilaç sektörüne 2012 yılında GSK’da strateji departmanı ile adım attı. 2 yılın ardından yine GSK’da HIV alanında ürün müdürü olarak devam etti. Ali Mert Vuruşkan 2016 yılından bu yana Roche’da hematoloji ürün müdürlüğü görevini yürütmekteydi. 


Volkan Şen IT Müdürü olarak atandı.Şen, 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2000 yılında iş hayatına başlayan Şen, 2002 – 2008 yılları arasında Organon İlaçları’nda 2008 – 2010 yılları arasında da Schering-Plough Tıbbi Ürünler’de IT uzmanı olarak göre aldı. Ardından Volkan Şen, MSD’de program ve hizmet mükemmelliği lideri, Egis İlaçları’nda IT müdürü ve yeniden MSD’de kıdemli iş analisti görevlerinde bulundu.


Fuat Sezen Allergan Ticari Operasyonlar Müdürü olarak atandı. Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun olan Sezen, 2002 yılında GSK’da satış uzmanı olarak sektöre adım attı. Ardından GSK’da sırasıyla saha eğitim ve gelişim uzmanı, saha eğitim ve gelişim yöneticisi-NRDP koordinatörü, bölge müdürü olarak çalışan Fuat Sezen, son olarak İmmüneks Farma’da satış ve tanıtım müdürü görevini yürütmekteydi. 


Başak Zileli Allergan Medikal Estetik bölümüne Ürün Müdürü olarak atandı. Zileli 2010 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Ardından Medina Turgul DDB’de ve sonrasında DDB&Co’da müşteri yöneticisi olarak görev aldı. Başak Zileli 2012 yılında ilaç sektöründeki kariyerine Bayer’de jr. iş mükemmeliyeti uzmanı olarak başladı ve sırasıyla iş mükemmeliyeti uzmanı, jr. ürün müdürü olarak çalıştı ve son olarak Allergan’daki yeni görevine atanmadan önce ürün müdürü görevini sürdürmekteydi.  


Murat Nalcı, Nisan 2017 itibarıyla, Allergan’ın Nörolojik Bilimler Birimi’ne Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.1993 - 2000 yılları arasında Boğaziçi ve 9 Eylül Üniversitesi’nde işletme üzerine eğitim gören Nalcı, üniversite yıllarında başladığı iş yaşamında 3 yıl boyunca reklam ve halkla ilişkiler alanlarında çalıştı. 2002’de ilaç sektörü ile tanışması ürün uzmanı olarak Aventis Onkoloji çatısı altında oldu; ardından Sanofi-aventis bünyesinde marka müdürlüğü yaptı.2007’den sonraki 4 yıllık dönemde FMCG alanında şirket yöneticiliği görevinde bulunduktan sonra ilaç sektörüne geri döndü.2011-2015 arasında Janssen Onkoloji ve Actavis CNS’te ürün müdürü olarak çalışan Murat, 2015 yılında Allergan ailesine kıdemli ürün müdürü olarak katıldı. 


Elif Aran Nisan 2017 itibarıyla Allergan Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı. 2003 yılında Haliç Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Aran, 2011 yılında Bilgi Üniversitesi’nde MBA yaptı. Elif Aran, 2006 yılında Abdi İbrahim’de tıbbi tanıtım temsilcisi olarak sektöre adım attı ve 2010 yılında Allergan ailesine katılarak önce tıbbi tanıtım temsilcisi ardından pazarlama destek uzmanı görevlerinde bulundu. Aran, son olarak 2014 yılından bu yana ürün müdürü görevini sürdürmekteydi. 



Seçil İleri Nisan 2017 itibari ile Pazara Erişim Müdürü olarak atandı. 2004 yılında İTÜ Gıda Mühendisliği bölümünü tamamlayan İleri, 2003 yılında Tugider’de gıda mühendisi olarak iş yaşamına başladı. Ardından 2005 – 2009 yılları arasında Nestle’de pazara erişim ve resmi isler uzmanı olarak çalışan Seçil İleri 2009 yılında yine Nestle’de pazara erişim ve resmi isler müdürü olarak atandı. 2015 yılında Nestle’den ayrılan İleri, freelance olarak 1 yıl boyunca danışmanlık yaptı ve ardından IMS Danışmanlık Grup’ta danışman görevini üstlendi. 


Atakan Ertuğrul, Allergan Medikal Estetik Pazarlama Müdürü olarak görevine başladı. 2004 yılında Sabancı Üniversitesi Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik programından mezun olan Ertuğrul, Hollanda Gıda Güvenliği Enstitüsü’nde araştırmacı olarak çalıştı ve aynı dönemde devam ettiği Sabancı Üniversitesi Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislik yüksek lisans programını 2007 yılında tamamladı. Atakan Ertuğrul 2008 yılında sağlık sektöründeki kariyerine başladığı Eczacıbaşı – Baxter’de farklı departmanlarda ürün müdürü yardımcısı görevinde bulundu. 2010 yılında AstraZeneca’ya ürün müdürü olarak geçiş yapan Ertuğrul sonrasında, 2012 yılında 3M Healthcare’de kıdemli bilimsel pazarlama ve eğitim koordinatörü, bilimsel pazarlama ve eğitim uzmanı görevlerinde bulundu. Atakan Ertuğrul 2015 yılından bu yana GE Healthcare’de Türkiye, Ortadoğu ve Afrika pazarlarından sorumlu bölgesel pazarlama müdürlüğü görevini yürütmekteydi.
 

allergan
atama
görev
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir