Medimagazin logo

Başhekim: Kar amacı düşünmeden implant uygulamasına başladık

Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 56 doktorun vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Başhekim Dr. Ahmet Yaptırmış, implant uygulaması ile de engelli çocuklara diş sağlığı tedavisine başladıklarını belirtti.
Başhekim: Kar amacı düşünmeden implant uygulamasına başladık
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Erzurum Ağız ve Diş Hastanesi’nin 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini ifade eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yaptırmış, implant işleminin diş eksiklerinde komşu dişlere zarar vermeksizin çene kemiğinin içine sabitlenerek kalıcı ve yapay diş uygulaması olduğunu yaklaşık 30-45 dakika arasında gerçekleştiğini belirtti.

Dr. Yaptırmış, “İmplant işleminin diş eksiklerinde komşu dişlere zarar vermeksizin çene kemiğinin içine sabitlenerek kalıcı ve yapay diş uygulaması ile yaklaşık 30-45 dakika kar amacı düşünmeden vatandaşlarımıza implant uygulamasına başladık. Bu uygulamada ücretler hastalarımız tarafından karşılanmaktadır.” dedi.


Başhekim Dr. Ahmet Yaptırmış, “Bölgenin tümüne hitap edecek şekilde yüksek teknik donanım ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Bölgede genel ameliyathanesi ve servisi içerisinde bulunan ilk ağız ve diş sağlığı hastanesi olma özelliği taşıyan bu merkezde, saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında çalışan vatandaşlarımız da düşünülerek vardiya uygulaması yapılacak ve 24 saat kesintisiz acil ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra evde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Birimimiz hastaneye gelemeyen vatandaşlara evlerine giderek sağlık hizmeti veriyor" diye konuştu.


ENGELLİ ÇOCUKLARA DİŞ SAĞLIĞI TEDAVİSİ
Başhekim Yaptırmış, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde engelli çocuklarımızdaki genel sağlık sorunlarına ilaveten tüm bu sorunların çözümüne yönelik hizmet verilmeye başlandı. Hastalarımızın diş tedavileri her biri kendi alanlarında uzman hekim kadrosu ile yürütülüyor. Özellikle engelli çocuk hastalarımızın diş tedavileri pedodontistlerimiz tarafından yapılmaktadır. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak diğer diş hekimliği branşlarının yanı sıra lokal ameliyathanesi ile genel anestezi altında engelli hastalarımıza hizmet vermeye devam etmektedir.” diye konuştu.

implant
devlet hastanesi
adsm
agiz ve dis hastanesi
Yorum (3)
murat celikten
Söz gümüşse sükût altın'dır sözünün kıymeti bir kez daha ortaya çıkmıştır. 1-)kamu hastaneleri idarelerinin hizmet sunarken kâr beklentisi içine girmesi normal değildir. 2-) kâr beklentisi derken uygulayan hekimin kâr beklentisinin olmadığına mı vurgu yaptı? 3-) idare kâr elde etmiyor normalde bu işten. idarelerde kâr ederler mi demeye getiriliyor? Dedimya sükűt altındır diye...
19
Cevapla
algim güzel
Güvencesi olmayan Ücretli hastalarda neden özel hastane fiyatında ücret isteniyor
2
Cevapla
Mahmut
Kamu hastahaneleri önce basit dolgu kanal tedavisinde başarılı tedavi yapsınlar. Şimdi milletin çene kemiğini heder edip özele gönderecekler. Yazık
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir