Medimagazin logo

Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri 2012

Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri 2012
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri 2012 den yeni 10 rehber daha taslak olarak yayımlanmıştır

Tanı ve tedaviye yönelik rehberler, tıbbi uygulamaların önemli bir parçasıdır. Bu rehberler, hekimlere klinik uygulamalarında fayda sağlayacak pratik ve kanıta dayalı bilgiler sunmaktadır.

Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri’nin ilki 2003 yılında yine Hıfzıssıhha Mektebi Müdürlüğü tarafından hazırlanarak birinci basamak hekimlerimizin hizmetine sunulmuştu. 2003 yılında yayımlanmış olan rehberlerin uzman görüşleri, yeni uygulamalar ve yeni kaynaklar ile desteklenerek güncellenmesi sonucu “Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri 2012” hazırlanmıştır.  Bu rehberlerle kanıta dayalı uygulamaların birinci basamak sağlık kurumlarında yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

Hekimlerimizden ve diğer sağlık çalışanlarından gelecek görüş ve önerilerle daha da iyileştirmek istediğimiz rehberlerin 10 tanesini Ocak 2012’de internet ortamında yayımlanmıştı. Şimdi ise 10 yeni Tanı ve Tedavi Rehberi’ni daha yayımlıyoruz. Yayımladığımız 20 Tanı ve Tedavi Rehberi'ne aşağıdaki bağlantı adresi yoluyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca, rehberlerle ile ilgili görüş ve önerilerinizi her rehberin sonunda yer alan veya aşağıda bulunan geri bildirim formu bağlantısını kullanarak bize iletebilirsiniz.

 

Birinci Basamağa Yönelik Tanı ve Tedavi Rehberleri 2012'ye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Geri Bildirim Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız

tanı ve tedavi rehberi
2012
birinci basamak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir