Medimagazin logo

Dev hastane resmen satılıyor

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.
Dev hastane resmen satılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Rekabet Kurumunun birleşme ve devralmalara ilişkin duyuruları, internet sitesinde yayımlandı. 

Buna göre, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ'nin hisselerinin tamamının Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması için başvuru gerçekleştirildi.

Ayrıca, Limar Liman ve Gemi İşletmeleri AŞ ve Duisburger Hafen AG tarafından bir ortak girişim şirketi kurulmasına ilişkinde Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu.

ÖZYEĞİN'İN YATIRIMI

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, sektörünün önde gelen kuruluşlarından Florence Nightingale Hastaneleri hisselerinin yüzde 50’sini Mayıs 2014’te satın aldı ve sağlık sektörüne girdi. 

ANADOLU YAKASININ İLK ÖZEL HASTANESİ

FİBA Holding bünyesine katılan Kadıköy Şifa Hastanesi, 1976’da İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak kuruldu. 2005’te Ataşehir’de bir tıp merkezi açan Kadıköy Şifa, 2010’da da Ataşehir Şifa Hastanesi’ni kurdu. Birçok değişik alanda ayaktan ve yatarak tedavi hizmetleri veren Grup, evde sağlık hizmetleri de sunuyor. Grup ayrıca uluslararası hasta merkezi ile yabancı hastalara hizmet veriyor. Fiba Holding’in yüzde 50 ortak olduğu Florence Nightingale Hastanelerinin ilk hastanesi 1989 yılında Şişli’de kardiyoloji ve kalp cerrahisi alanlarında hizmet vermek üzere kuruldu. Florence Nightingale hastaneleri günümüzde 700 yatak kapasitesi faaliyet gösteriyor. Hastanelerin toplam çalışan sayısı 670. 

kadikoy sifa hastanesi
florence nightingale hastaneleri
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir