Medimagazin logo

Diş hekimi taciz iddiasıyla tutuklandı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir diş hekimi, kadın hastayı taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
Kaynak: AA
Diş hekimi taciz iddiasıyla tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KIRŞEHİR-Bir kadın hasta, Kaman Devlet Hastanesinde görevli diş hekimi T.K. hakkında kendisini taciz ettiği iddiasıyla Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) üzerinden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Kaman Cumhuriyet Savcısı tarafından hakkında soruşturma başlatılan diş hekimi T.K, polis ekibince gözaltına alındı.

Zanlı, Kaman İlçe Emniyet Amirliğindeki işlemlerini ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 

taciz
dis hekimi
bimer
kaman devlet hastanesi
kirsehir
Yorum (6)
Hacer Şakar
Bir hekimi karalamak çok kolay bu sistem bir hekimi ne hale getiriyor savcıya sorarım elinde objektif ne delili var
11
Cevapla
post enflamatuar
Ne yani "iftira" ile tutuklanma mı yapılıyor? Filan şahıs beni taciz etti denilirse o kişi tutuklanır mı? İddia doğru da olabilir gerçek dışı da olabilir. Savcı ve mahkeme söz senettir mi diyor?
8
Cevapla
diş dişoğlu
bayan bir hastaya tedavi yaparken içeride mutlaka bir kişinin özellikle bayan bi çalışanın bulunmasına özen gösteririm böylece bu tip bir olaya mahal verilmez hastanın böyle bir iftira atmış olması olağan tabii gerçekte olabilir insan oğlu çiğ süt emmiş
6
Cevapla
Hakan tunc
Doktor bey tahliye edildi cok sukur.. Hak yerini buluyor demekki.. Ilce de karsi tarafin ne oldugunu bilmeyen yok zaten, herkes biliyor kimin ne oldugunu... Karsi dava acilcakmis.. Kim ne hakediosa bulmali zaten..
9
Cevapla
mehmet ince
hiçbir hastayı cinsiyeti ve yaşı ne olursa olsun tek başına mauyene etmemek lazım,hatta odada tek başına karşılıklı bile oturmamak lazım önce can sonra hastalar
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir