Medimagazin logo

Doğduğu hastaneye yönetici oldu

Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gözlerini açan Serpil Arslanpınar, 22 yıl hizmet verdiği hastanede 1,5 yıldır yöneticilik yapıyor.
Doğduğu hastaneye yönetici oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil Arslanpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalıştığı kurumun Konya'nın tek kadın doğum hastanesi olduğunu söyledi.

Arslanpınar, 75 yıldır geniş coğrafyaya hizmet veren hastanede binlerce doğumun gerçekleştiğini ifade etti.

Konya'da geçen ay "Sağlıklı Doğum ve Sağlıklı Yaşam" sempozyumu düzenlediklerini anımsatan Arslanpınar, "Bu sempozyuma hazırlanırken, hastanemizde doğanların arasında çalışanlardan kendimin de olduğunu gördüm. Aslında bunu biliyordum ama emin olmak için baktım. Annemin beni burada dünyaya getirdiğini öğrendim." dedi.

Çocukları da aynı hastanede doğmuş

Arslanpınar, eğitim hayatını Konya'da tamamladığına işaret ederek, iş hayatına Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde başladığını aktardı.

Mesleğini severek yaptığını dile getiren Arslanpınar, şöyle konuştu: 

"20 yıl boyunca hastanenin her kademesinde hizmet ettim. 1,5 yıl önce Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü görevime başladım. Hastanenin bir yöneticisi olarak idare ekibinde görev yapıyorum. Doğduğum hastaneye yönetici oldum. İlk görev yerim de halen çalıştığım bu hastanedir. İki çocuğum var, ikisinin de doğumunu burada yaptım."

Arslanpınar, hastanenin fiziki ortamının değiştiğini ancak gönlündeki yerinin hiç değişmediğini dile getirerek, "Çevremdekilerle bu bilgiyi paylaştığımda şaşıranlar oluyor. Bu hastanedeki doğumun yüzde 60'ını elimizden geçirdik. Çalışma arkadaşlarımızla uzun yıllardır bir arada çalışıyoruz. 262 kişilik ebe, hemşire ekibimiz var. Bunların 100'ü, 20 yıl üstü hizmet vermiş insanlar. Artık hastane ve çalışanlarımız arasında gönül bağı oluştu. Mutlu bir ekibimiz, hastaneyi sahiplenmiş iş arkadaşlarımız var." sözlerine yer verdi.

dr. faruk sükan kadın doğum ve çocuk hastanesi
serpil arslanpinar
Yorum (2)
remzi
yöneticilerin doktor harici olması iyidir...çektiklerini çektireceğim hırsı olmaz en azından
1
Cevapla
GÜLÜZAR
Serpil hanıma görevinde başarılar diler kendisini iyi bir yönetici olmasından dolayı tebrik ediyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir