Medimagazin logo

Hoca gibi hoca rektör gibi rektör! Öğrencisinin isteğini geri çevirmedi!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Twitter üzerinden kendisini mention'layarak telefon faturasının ödenmesini isteyen öğrencisini geri çevirmedi
Hoca gibi hoca rektör gibi rektör! Öğrencisinin isteğini geri çevirmedi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Akdeniz Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ünal, resmi Twitter hesabı üzerinden kendisine ulaşarak telefon faturası borcunu ödemesini isteyen öğrencisini geri çevirmedi.

'GERİ ÖDEME İSTEMİYORUM’

“Sayın hocam siz bu seferlik ödeseniz bursum yatınca size veririm” mesajıyla 92 lira 60 kuruşluk faturanın ekran görüntüsünü gönderen Baran Elbir isimli öğrenciye yanıt veren Rektör Ünal, “Tabii ki ama geri ödeme istemiyorum” dedi. 

Yanıt karşısında ikinci bir paylaşım yapan AÜ öğrencisi Elbir, “Hoca gibi hoca rektör gibi rektör. Teşekkürler hocam” mesajını paylaştı.

güncel
akdeniz üniversitesi
rektör
prof. dr. mustafa ünal
telefon faturası
Yorum (9)
bmc
iyilik yap denize at demişler..iyiliği reklam yapmak değerini azaltır..erdemli davranış geri ödemeyi istememe değil, uygun olunca ödersin şeklinde söylemde bulunmaktır..showdan başka birşey değil bu haber..rektör kendini parlatmak için bile ayarlamış olabilir!
59
Cevapla
dr.ocar
teşekürler
9
Cevapla
ali candan
öğrencinin de 92 tl lik faturası olması ilginç.
66
Cevapla
Mehmet Akdağ
Akdeniz Üniveritesi rektörü Mustafa Ünal hocayı tanımayanlar ön yargılı yorum yazmasınlar. İnanın birçok kişilere sayısız yardım yapmıştır. Kendisi aynı zamanda Göz Hastalıkları Profesörüdür. Hastalara yaklaşımına, asistanlarına yardımına, çevresine yaklaşımına aynı üniversitede asistanlığım döneminde birçok kez şahit oldum. Bir söz vardır 'Büyüdükçe küçülmek', Mustafa hoca işte böyle biri. Ulaşılabilir , mütevazi.. Üniversite için Mustafa hoca ciddi bir şans.
17
Cevapla
mehmet demir
Süper bir davranış. Bu öğrencide iş var.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir