Medimagazin logo

İntern doktordan PKK'ya ilaç!

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve düzenlendikleri operasyonda PKK'lı teröristler için hastaneden temin edildiği belirlenen toprağa gömülü vaziyette çok sayıda ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirdi.
İntern doktordan PKK'ya ilaç!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele şubesi PKK/KCK'ya yönelik çalışmalar kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle M.D.'yi gözaltına aldı. Van Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan M.D.'nin yer göstermesi sonucunda ise C.T.'nin evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda toprağa gömülü vaziyette çok sayıda ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirildi. İlaç ve tıbbi malzemelerin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Fakültesi'ne ait olduğu belirlendi. 
 
Bu ilaçların da hastanede görevli hemşire Ü.Ç. ve Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öğrencisi V.K tarafından temin edildiği belirlendi. Bunun üzerine polis düzenlediği ikinci bir operasyonla ilaç ve tıbbi malzemeleri temin ettikleri gerekçesiyle Ü.Ç. ve V.K.'yi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ü.Ç ve V.K. sorgulanmak üzere Van Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, soruşturma devam ediyor.  
 

pkk
ilaç
yüzüncü yıl üniversitesi dursun odabaş tıp fakültesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir