Medimagazin logo

İstanbul'a 517 yataklı özel hastane

Medical Park Hastaneler Grubu, İstanbul’un en büyük özel hastanelsini Ekim ayında Gaziosmanpaşa ilçesinde açacak.
İstanbul'a 517 yataklı özel hastane
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi, 60 bin metrekare kapalı alanda 517 yatak kapasitesi, 81 yoğun bakım yatak kapasitesi, 15 ameliyathane ile kısa zamanda Türkiye'nin referans hastanesi olmayı hedefliyor.


Her sosyo-ekonomik düzeydeki hastalara, son teknolojik donanım ve uluslararası standartlardaki hekim kadrosu ile hizmet vermeyi ve bilimselliği önceleyen yeni uygulamalarıyla da dünya sağlık sektörüne örnek olmayı hedefleyen Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi, hasta odaklı üstün hizmet anlayışı ve tıbbi etik kurallara uygun multidisipliner çalışma felsefesiyle hastalıkların tanı ve tedavisinin yanı sıra sağlığın korunmasını hedefleyen check up hizmetleri ile de önde olmayı amaçlıyor.

i̇stanbul'a
517
yataklı
özel
hastane
Yorum (5)
Dr alper
özel hastanelerin yegane amacı sağlık emekçilerinin sırtından bol bol para kazanmaktır....gerisi boş laftır, palavradır
4
Cevapla
Metin
Dr Alper sayın meslektaşım Emin ol benim Hakkımı devletin yemesi kadar olamaz Günde 120 hasta 2700 TL ek döner
3
Cevapla
vatandaş
Özel hastane? Her sosyo-ekonomik düzeydeki hastalara? Son teknolojik donanım ve uluslararası standartlardaki hekim kadrosu? Bilimselliği önceleyen yeni uygulamalarıyla?
2
Cevapla
Dr Hakan
Artık özel hastaneler "günlük oda ücreti"nden kazanıyor ve bu gelirden doktor hiç pay alamıyor. Geçen ay bir yakınım (kapak replasmanlı yaşlı birisi) bayram tatilinde fenalaştı. Bize getiremediler, acilen yukarıda adı geçen zincir hastanelerden birisine yatırıldı ve tam 900 TL günlük oda ücreti istendi. Pazarlık ve oradaki doktorun benim eski öğrencim olması sonucu 600 TL ye inildi. Yapılan iş de INR ayarlanması ve kardiyolojik tıbbi tedavi...
8
Cevapla
iş bırakmış doktor
Sn Dr Metin Bey, Günde 120 hasta bakmaya devam ettiğiniz sürece devlet daha çok biner sırtınıza. Siz bakmayın o bakmasın bu bakmasın! o zaman görürsünüz sonucu
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir