Medimagazin logo

Karaman'da yeni Genel Sekreter göreve başladı

Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Hasan Arslan, göreve başladı.
Karaman'da yeni Genel Sekreter göreve başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nde düzenlenen devir teslim törenle Arslan, görevini devraldı.
Arslan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu, bunun için de önce kendi aralarında sonra diğer insanlarla iyi geçinmek zorunda olduklarını söyledi.
"Hastanelerimiz fabrika, bizlerde fabrika çalışanı değiliz." diyen Arslan, şunları kaydetti:
"Hizmet üretip hizmet sunuyoruz. Bunun için de en iyisini yapmak için hep birlikte çalışacağız. Genel Sekreterlik üst yönetim, bize bağlı 3 kamu hastanemiz de elimiz, ayağımız. Sizlerin görev alanlarınıza dolayısıyla hastanelerdeki görev alanlarınıza hakim olmanız, bilgi paylaşımlarınızı yapmanız gerekiyor. İşimiz kolay değil. Çünkü devletin vatandaşa en kolay ulaşma yolu sağlıktır. Bizler, ne kadar iyi hizmet verirsek vatandaşımız tarafından devlette o kadar sevilir ve sayılır. Bunun için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bizlere çok iş düşüyor."

karaman
kamu hastaneler birliği genel sekreterliği
hasan arslan
Yorum (1)
Radyolog Ahmet
Yeni genel sekretere görevinin hayırlı olmasını dilerim. Görevini yürütürken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden önceki genel sekreter değerli insan Dr. Ayhan Erenoğlu'na da bu vesileyle; tekrardan Allah'tan rahmet eylesin inşallah.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir