Medimagazin logo

Muayenehanede dehşet dakikaları! Hekim ve hastalar şoke oldu!

İstanbul'da şoke eden olay... İki soyguncu muayenehaneyi bastı, diş hekimi ve hastaları silah zoruyla etkisiz hale getirdi. Soyguncular içeridekileri kelepçeledi, ağızlarını bantladı.
Kaynak: HÜRRİYET
Muayenehanede dehşet dakikaları! Hekim ve hastalar şoke oldu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Film senaryolarını aratmayan soygun geçtiğimiz cumartesi günü Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. Plakası alınamayan bir motosikletle gelen iki kişi,  5 katlı binanın 2.katında bulunan diş hekimi Zehra E.'in muayenehanesine geldi. Zili çalan soygunculardan biri arkadaşının dişinin ağrıdığını söyleyerek içeri girmek istedi. Muayenehanede çalışan Nazlı G. randevularının olmadığını bu nedenle içeri alamayacağını söyledi.

SİLAHLA ETKSİZ HALE GETİRDİ

Bunun üzerine kasklı 2 soyguncu, silahlarını çekerek içeri girdi. Soyguncular  içeride  bulunan diş hekimi ve 2 çalışanı  ile birlikte hastaları silah çekerek etkisiz hale getirdi.

ELLERİNİ KELEPÇELEYİP AĞIZLARINI BANTLADILAR

Soyguncular içeride bulunanların ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp ağızlarını bantladı. Muayenehanede bulunanlar büyük korku ve panik yaşadı. Soygun sırasında randevusu olup da gelen hastalarda içeriye alınarak aynı şekilde kelepçelenip bantlandı.

SOYGUN 1 SAAT 25 DAKİKA SÜRDÜ

İki soyguncu 1 saat 25 dakika boyunca  hasta ve çalışanların üzerindeki para, ziynet eşyası, cep telefonu ve kredi kartlarını alarak geldikleri gibi hızla olay yerinden kaçtılar. Soyguncuların kaçmasının ardında bir çalışan cama vurarak çevreden yardım istedi.

POLİS KAÇAN SOYGUNCULARI ARIYOR

Çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Dişçide çalışan bir kişi, "İki hırsız geldiler silahlarını dayadılar. Kelepçeler takıldı ellerimize. Beni ameliyat sırasında yakaladılar zaten. Her gelen müşteriyi içeri aldılar. 1 saatten fazla sürdü. Herşeyi aldılar “diye konuştu. Soygundan sonra olay yerine çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi.E kipler çevrede güvenlik kamerası çalışması yaparken ,olay yeri inceleme ekipleri de muayenehanede çalışma yaptı. Polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

i̇stanbul
diş hekimi
muayenehane
silahlı soygun
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir