Medimagazin logo

Osmaniye'ye ilk kez romatolog atandı

OSMANİYE Devlet Hastanesi'ne ilk kez atanan romatolog (Romatizma hastalıkları uzmanı) Dr. İpek Türk hasta kabul etmeye başladı.
Osmaniye'ye ilk kez romatolog  atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastane yöneticisi Op.Dr.Tamer Gülsur ile birlikte açıklama yapan Dr. İpek Türk, bu alandaki hastaların artık başka illere sevk edilmeyeceğini söyledi. Dr. Türk, romatizmal hastalıkların kesin nedenin bilinmediğini ancak kalıtsal ve çevresel etkiler ile bünyeden kaynaklandığını vurgulayarak, erken tanı konulduğu takdirde çoğunlukla vücutta şekil bozukluğuna yol açmadan tedavi edilebildiğini kaydetti. 
Hastane yöneticisi Op.Dr.Tamer Gülsur ise şöyle konuşta: "Osmaniye Devlet Hastanesi olarak her geçen gün yeniliklere imza atmaya devam ediyoruz. Verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini ve standardını yükseltmeye yönelik önlemler ve tedbirler almaya çalışıyoruz. Bu bağlamda hastanedeki hekim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyoruz."

osmaniye'ye
ilk
kez
romatolog
atandı
Yorum (2)
Dr
İlk başladığımızda bize de reklam için gelmişlerdi. bir daha hasta şuraya gitmeyecek, buraya gitmeyecek şeklinde röportajlar. Ancak kabul etmemiştim. Sanki diğer hastaneleri rakip görür tarzda konuşmam istendi. Oysa bu iş bir ekip işidir ve hasta için en faydalı olan yapılır. Bulunduğunuz yerde tahminim şu an otoantikorlar bakılamıyordur ve tetkikler romatoloji için yetersiz olabilir. Ayrıca endikasyon dışı başvurular devlet hst de zor. Çalışma koşullarından kaynaklanan tatminkar durum pek olmayabilir. Mecburi hizmeti bitirince, iyi bir çalışma ortamı bulmak gerekir. Başarılar diliyorum.
3
Cevapla
Bülent küpe
osmaniye.ye neden romotolog gelmiyor bu konuda benim gibi birçok insan mağdur oluyor buna birçözüm bulunmasını istiyoruz acil bir şekilde
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir