Medimagazin logo

Sağlık Sen'den ek ödeme müjdesi

4/B ve 4/C'lilere 'ödeme' müjdesi geldi.
Sağlık Sen'den ek ödeme müjdesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Yurdakul'u ziyaret ederek talepleri iletti. Memur- Sen'den yapılan açıklamaya göre; görüşme esnasında, 4/B'li iken kadroya alınanların ek ödemesinden kesilen SGK primlerinin yargıya gidilmeden iadesi, 112 çalışanlarına tayin bedelinin ödenmesi, 4/C'lilerin ek ödeme mağduriyetinin giderilmesi ve 663 sayılı Kanun'a göre yöneticilik yapanların senelik izinlerindeki ek ödeme mağduriyetlerinin giderilmesi konularının gündeme geldiği kaydedildi. Açıklamada, görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.
 

ek ödeme
4/b
4/c
saglik-sen
sgk primleri
Yorum (2)
Giray Ataman
1) KİT’lerdeki başmüdür, kombina, fabrika, müessese ve tazminat oranlarına 10 puan, 2) Sivil savunma uzmanı tazminat oranlarına 5 puan, 3) Şef kadrolarınatazminat oranlarına 7 puan, 4) Araştırmacı tazminat oranlarına 5 puan, 5) Mübaşir tazminat oranlarına 5 puan, 6) Uzman ve Denetmenlere tazminat oranlarına 10 puan yardımcılarına ise 7 puan, 7) Hemşire Ebe tazminat oranlarına 5 puan, 8) İtfaiye zabıta tazminat oranlarına 5 puan, 9) Orman muhafaza tazminat oranlarına 5 puan, 10) Eğitim görevlisi tazminatı oranlarına 15 puan, 11) Din hizmetleri tazminatı oranlarına 7 puan, 12) Vaiz kadrolarında tazminatı oranlarına 10 puan, 13) Turizm araştırmacı tazminat oranlarına 10 ila 20 puan ZAM verildi bu yıl… Hekimler, Ek Ödemesi olmayan kurumlardaki Hekimlere gene SIFIR verildi, hamdolsun….
8
Cevapla
ali er
Kurumsal Ek Ödemesi olmayan kurumlarda çalan Hekimler bu ülkenin zencileri muamelesi görmektedir. Ne Bakanlik ne Maliye o mazlumlari bir türlü görmüyor, feryatlarini duymuyor ve yok sayıyor. Allah'tan reva mıdır ???
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir