Medimagazin logo

Harika bir yayın deneyimini yaşamaya hemen başlayabilirsiniz

Digitürk ile harika bir yayın deneyimini hemen yaşamaya başlayabilirsiniz. Birbirinden özel fırsatlarla karşınıza gelen Digitürk, harika yayın akışlarıyla da kendini ortaya koymayı biliyor
Harika bir yayın deneyimini yaşamaya hemen başlayabilirsiniz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

2000 yılından itibaren Türkiye’nin dijital yayıncılıkta ki öncüsü olan digitürk ile keyif dolu bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Digitürk ekranlarına ulaşabilmek için pek çok paket ve kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bunlar arasında bazıları gerçek anlamda insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Futbol, dünyada milyarca insanı peşinden sürükleyen büyük bir tutkudur. Bu tutku ile hareket edenler ise renklerine gönül verdiği takımın tüm müsabakalarını nerede olursa olsunlar izlemeye çalışıyor.

Digitürk bu gibi kişilere özel olarak geliştirdiği bazı spor paketleri ile futboldan basketbola kadar geniş bir yelpazede yayın akışını sağlıyor. Futbol tutkunları için İngiltere Premier Ligi, İtalya Serie A, İspanya La Liga, Brezilya Ligi gibi muhteşem deneyimleri sunan digitürk, basketbol sevenler içinde Avrupa basketbolunun devleriyle Turkish Airlines Euro league ve heyecanlı maçlarıyla Spor Toto Basketbol Ligini size sunuyor. Buna ek olarak Dünyanın en iyi tenisçilerini bir araya getiren en prestijli tenis turnuvası Wimbledon müsabakalarını da izleyebileceksiniz. 


FİYATLANDIRMA
Digitürk Spor Extra Paketine ilk 3 aylık süre içerisinde 19,99 TL’den ulaşırken 4-12 aylık  dönemde ise 41,99 TL’den ulaşabileceksiniz. Pakete sahip olduğunuz ve aboneliğinizin başladığı andan itibaren 1 ay yetişkin paket ve 1 ay lig tv hediye sunulacak, Dilediğin yerde ve dilediğin zaman uygulaması ile En sevdiğiniz programları TV'de, web'de, cepte ve tablette, Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamaları ile hiçbir ek ücret ödemeden izleyebileceksiniz. 


Digitürk imkanlarından yararlanmak ve harika fiyat avantajlarıyla Spor Extra paketine sahip olmak için tek yapmanız gereken husus en yakın bayilerimize uğramak olacaktır. Size sunulan bu imkanlardan yararlanabilir ve eşsiz fırsatları sonuna kadar değerlendirebilirsiniz. 

yayın
digitürk
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir