Medimagazin logo

Hastanede dayak iddiası

Hastaların görevliler tarafından dövüldüğü ve uyuşturucu satıldığı iddialarıyla gündeme gelen Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde, depresyon nedeniyle yatan bir çocuk annesi Hülya Bilge (38), kilitli olduğu odadan tuvalete gitmek için izin isteyince hastabakıcı ve temizlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti
Hastanede dayak iddiası
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastaların görevliler tarafından dövüldüğü ve uyuşturucu satıldığı iddialarıyla gündeme gelen Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde, depresyon nedeniyle yatan bir çocuk annesi Hülya Bilge (38), kilitli olduğu odadan tuvalete gitmek için izin isteyince hastabakıcı ve temizlik görevlileri tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Bilge, "Tedavi olmak için ruh sağlığı hastanesine yattım. Bir gün beni bir odaya kilitlemişlerdi. Tuvalete gitmek için izin istedim. Sonra bir hasta bakıcı ile temizlik görevlisi beni dövdü. Başımda, omzumda, kolumda darp izleri oluştu. Şikayetçi oldum" diye konuştu. Hastane yetkilileri ise Bilge’nin taburcu edildiğini belirtip, "Hastaneye yatmak istedi. Olumsuz yanıt alınca bağırıp, çağırıp gitti. İntikam amacıyla şikayette bulunmuş olabilir" dedi.

Hürriyet

hastanede
dayak
iddiası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir