Medimagazin logo

Avrupa Nörotravma Akademisi'nin kongresi Türkiye'de yapılacak

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tanju Uçar, Avrupa Nörotravma Akademisi'nin 2010 yılı kongresinin Antalya'da yapılacağını söyledi
Avrupa Nörotravma Akademisi'nin kongresi Türkiye'de yapılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tanju Uçar, Avrupa Nörotravma Akademisi'nin 2010 yılı kongresinin Antalya'da yapılacağını söyledi.


Doç. Dr. Uçar, Avrupa Nörotravma Akademisi'nin (Euroacademia Multidisciplinaria Neurotraumatologica) her yıl kongrelerini AB ülkelerinde yaptığına dikkat çekti. Avrupa Nörotravma Akademisi Kongresi'nin 2008'de Almanya, 2009'da ise Litvanya'da toplanacağını belirten Doç. Dr, Uçar, ''Avrupa Nörotravma Akademisi'nin 15. kuruluş yıldönümü olan 2010 yılında kongrenin Antalya'da yapılması kararlaştırıldı. Avrupa Nörotravma Akademisi ilk kez AB dışında bir ülkede kongre yapacak'' dedi.

Uçar, 2010 yılının Mayıs ayında Antalya'da yapılacak kongre ile Avrupa Nörotravma Akademisi'nin dönem başkanlığını kendisinin yapacağına işaret ederek, ''Kongreye Avrupa'nın en seçkin bilim adamları gelecek. Kongrede, nörotravma konusunda güncel yeni yaklaşımlar, tedavi seçenekleri, yoğun bakım olanakları gibi konular ele alınacak. Bu kongrenin ilk kez AB'ye üye olmayan, AB'ye aday bir ülkede yapılması ülkemize verilen değeri gösteriyor'' diye konuştu.

avrupa
nörotravma
akademisi'nin
kongresi
türkiye'de
yapılacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir