Medimagazin logo

Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne kalite belgesi

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Devlet Hastanesi yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü eğitim çalışması sonunda TS-EN ISO 9001-2000 belgesini almaya hak kazandı
Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne kalite belgesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Devlet Hastanesi yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü eğitim çalışması sonunda TS-EN ISO 9001-2000 belgesini almaya hak kazandı.

Hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmeti ilke edindiklerini belirten Başhekim Dr.Fedail Budak daha hızlı, daha kapsamlı, daha kolay ulaşılabilir ve daha etkin bir sağlık hizmeti sunmak için başlattığı atılımların karşılığı olarak Uluslararası Standart Organizasyonu (ISO) tarafından ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Belgesiyle ödüllendirildiklerini belirtti. Başhekim Budak, "Türkiye'de bu belgeyi alan sayılı 25 yataklı hastanelerden birisi olarak haklı bir gurura imza atmış olduk. ISO Belgeli olarak 2008 yılına girecek olan Kırkağaç Devlet Hastanesi'nin yeni yılda ek binayı da hizmete açılacak. 3 katlı yeni hastane binasının kaba inşaatının ihalesi yapıldı. Yakında inşaat çalışmaları başlayacak” dedi.

kırkağaç
devlet
hastanesi'ne
kalite
belgesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir