Medimagazin logo

Sağlık çalışanlarının çocukları için kreş yapılıyor

Kilis Sağlık İl Müdürü Dr. Turgay Happani, Kilis Devlet Hastanesi'ndeki boş arsaya hayırsever Ganime Dökülgen tarafından yaptırılan kreşin 2008 Mayıs açı içerisinde hizmete gireceğini söyledi
Sağlık çalışanlarının çocukları için kreş yapılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KİLİS (İHA) - Kilis Sağlık İl Müdürü Dr. Turgay Happani, Kilis Devlet Hastanesi'ndeki boş arsaya hayırsever Ganime Dökülgen tarafından yaptırılan kreşin 2008 Mayıs açı içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Dr. Happani, yaptığı açıklamada, yeni Devlet Hastanesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte sağlık çalışanlarının rahat bir nefes aldığını belirtti. Dr. Happani, "Türkiye'nin en güzel hastanesini Kilis'te yaptık. Modern bir hastane oldu. Gerekli personel takviyesi de yapıldı. Hastanemizin yan tarafına diyaliz merkezi yapılıyor. Diyaliz merkezinin yan tarafına da Ganime Dökülgen tarafından sağlık çalışanlarının çocukları için kreş yaptırılıyor. Diyaliz merkezi ve çocuk kreşini 2008 Mayıs ayı içerisinde açmayı planlıyoruz. Kreş 0-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek" dedi.

Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fuat Karakuş ise eski Devlet Hastanesi içerisinde hizmet veren diyaliz ünitesinin Mayıs ayı içerisinde yeni binaya taşınacağını kaydetti. Karakuş, “Diyaliz merkezi işadamı Mahmut Cümbüş ile Mehmet Hanifi Cümbüş tarafından 500 metrekare alan üzerine 2 katlı olarak yapılıyor. Kilis Devlet Hastanesi'nde çalışan personel, vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alması için 24 saat çalışıyor. Biz doktorlar kimsenin hasta olmasını istemeyiz. Ama hasta olan olursa da en iyi şekilde tedavilerinin yapılarak, sağlığına kavuşmasını isteriz. Kilis Devlet Hastanesi'nde kısa süre içerisinde sağlık alanında devrim yaptık. Artık eskisi gibi Gaziantep'e zorunlu olmadıkça sevk yapılmıyor. Vatandaşlarımız ile el ele vererek, kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

sağlık
çalışanlarının
çocukları
için
kreş
yapılıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir