Medimagazin logo

12 yaşındaki küçük kız doğumda doktora yardım etti...Sosyal medyada tartışmalar yaşandı

ABD'de kardeşinin doğumunu izlemek isteyen küçük kız doğumda doktorlara yardım etti. Aile o anların fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Fotoğraflar sosyal medyada tartışma yarattı.
Kaynak: Hürriyet
12 yaşındaki küçük kız doğumda doktora yardım etti...Sosyal medyada tartışmalar yaşandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Geçen hafta 12 yaşındaki minik kız, annesinin kardeşini doğurmasına yardım etti.

Daha önce kardeşinin doğumunda da doğumhaneye girmek isteyen küçük kız o zaman çok küçük olduğu için babası ve annesinden izin alamamıştı.

Anne Dede Carraway adındaki küçük kız bu kez doğum uzmanı Dr. Walter Wolfe'nin izniyle doğumhaneye girdi.

Doktor onun doğumda yardımcı olmasına izin verdi. "Ağlamaya başladım, çünkü çok kısa olduğum için bebeğin doğduğunu göremeyeceğimi düşünmüştüm." diyerek nasıl da duygulandığını anlattı Jacee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

''Dünyanın en iyi doktoruna sahibim'"

Jacee doktor önlüğünü ve lateks eldivenlerini giyerek hazırlandı. Babası Jack ise, doktor Jacee'nin doğumu gerçekleştirmesine yardım ederken olan biten her anı yakalamaya çalıştı.
Carraway, Facebook'ta yayınladığı gönderisinde "Dünyanın en iyi doktoruna sahibim'" diyerek bir anlamda sevincini dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yaklaşık olarak üç buçuk kilo doğan bebeğin adı Cayson oldu. Jacee o anları şöyle anlattı: "Onu aslında ben doğurttum. Doktor gerçekten doğumda bir şeyler yapmama ve bebeği dışarı çekmeme izin verdi. 'Daha önce de doktorculuk oynamıştım.' diye düşünüyordum ama bu seferki gerçekti, gerçekten çok gergindim."

Facebook'ta binlerce kez paylaşılan bu olay karşısında duygulananlar da oldu küçük bir çocuğun böyle bir şey yapmasından dolayı karşı çıkanlar da oldu.

doğum
abd
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir