Medimagazin logo

Beyin cerrahı ve iki hemşire cinsel istismar suçundan yargılanıyor

Beyin cerrahı ve sevgili olduğu iki hemşire, cinsel istismar suçundan yargılanıyor, daha önce de 11 çocuğa karşı cinsel istismarda bulunan beyin cerrahı için 165 yıl hapis cezası isteniyor.
Beyin cerrahı ve iki hemşire cinsel istismar suçundan yargılanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN DIŞ HABERLER-İki çocuk babası olan 57 yaşındaki beyin cerrahı Dr. James Kohut, geçen ay iki hemşire sevgilisi ile birlikte 13 yaş altındaki çocuklara karşı işledikleri cinsel suçlardan dolayı tutuklandı, Kohut’un Pazartesi günü doktorluk lisansından vazgeçtiği ve 28 Haziran’a kadar kefaret miktarının belirleneceği açıklandı. Beyin cerrahının 55 yaşındaki eşi Dr. Karen Kohut ise, 165 yıllık hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Dr. James Kohut’a destek oldu, “suçu kanıtlanana kadar masumdur” ifadelerini kullandı.

 

“Kohut özellikle 6 ile 8 yaş arasındaki çocukları tercih ediyor”

 

Daily Mail’den aktarılan habere göre, davada görevli olan savcı, evli ve iki çocuk babası olan beyin cerrahı Dr. James Kohut ve sevgili olduğu iki cerrahi hemşiresi Emily Stephens ve Rashel Brandon’ın, kliniğe gelen 13 yaş altı çocukları cinsel olarak istismar ederek videolarını çektiklerini söyledi. Savcıya göre, Kohut özellikle 6 ile 8 yaş arasındaki çocukları tercih ediyor ve kurbanlarını çok farklı yerlerden seçiyordu.  

 

Düzenli olarak sinagoga gidiyordu, yahudi toplum merkezinin aktif bir üyesiydi

 

Kocasının tutukluluğu boyunca tıbbi uygulamadan çekilen Karen, 2.8 milyon dolarlık evinin önünde çiçekleri sularken görüldü. Kohut ailesinin yakın bir arkadaşı olan Sharon O'Hadley: “Karen çok tatlı, sempatik, sessiz bir insanken, James oldukça kibirli biri ve insanlara yukarıdan bakıyor. Başarılı bir doğum kadın uzmanı olan Karen, ilişkilerindeki çalkantılı dönemlerine rağmen kendini eşine adamış bir kadın. Dört yıl önce James’in onu birkaç kadınla aldattığını öğrenmesinden sonra bile onu affedebildi.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, Kohut’un yerel yahudi toplum merkezinin aktif bir üyesi olduğu ve düzenli olarak sinagoga gittiği öğrenildi.

 

Kohut ailesinin ikiz çocukları üniversiteye gitmek üzere şehirden ayrılmadan önce babalarını ziyarete gitti. Pazartesi günü medikal lisansından vazgeçtiğini açıklayan Kohut, kefalet miktarı açıklanana kadar elektronik kelepçeyle takip altında olacak.

taciz
doktor
Yorum (1)
lutfi karabulut
NEDEN BÖYLE BİR HABERİ PAYLAŞTINIZ ANLAMIŞ DEĞİLİM?NE KAZANDIRDI ŞİMDİ BİZE..NASIL BİR ŞEY BÖYLE?DEMEK Kİ TÜRK DE OLSA İFŞAA EDECEKSİNİZ?NE KAZANDIRDI ŞİMDİ BİZLERE BU HABER?ÇOK AYIP VALLAHİ!
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir