Medimagazin logo

Cerrahtan eşine 'mide küçültme' ameliyatı

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, eşinin midesini küçülttü. Op. Dr. Cücük, aynı operasyonda eşinin reflü ameliyatını da yaptı.
Cerrahtan eşine 'mide küçültme' ameliyatı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yaklaşık bin 700 obezite hastasına tüp mide (mide küçültme) operasyonu uygulayan Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, ameliyat masasının başına bu kez eşi için geçti. Op. Dr. Erdal Cücük, 97 kilo olan ve diyet ya da sporla bir türlü zayıflayamayan eşi Sibel Cücük’ün midesinin yüzde 85’ini aldı. Aynı operasyonda Cücük, eşine reflü ameliyatı da yaptı.

Başka hekim istemedi
Op. Dr. Erdal Cücük’ün 13 yıllık eşi ve 1 çocuğunun annesi olan Sibel Cücük’ün uzun süredir devam eden reflü şikayeti, kilo aldıkça daha da arttı. Fazla kilolarından spor ve diyetle kurtulamayan Sibel Cücük, tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi. Sibel Cücük, ameliyatını yapmasını istediği eşinin “Ameliyat sırasında heyecanlanabilirim, istersen ameliyatı başka bir cerrah arkadaşım yapsın” şeklindeki önerisini, “Ben sana güveniyorum” diyerek geri çevirdi.

Güveniyle rahatlattı
Op. Dr. Erdal Cücük’ün görev yaptığı Medical Park Tarsus Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla Sibel Cücük’ün midesinin yüzde 85’i laparoskopik yöntemle alındı. Aynı operasyonda, Sibel Cücük’ün reflü ameliyatı da yapıldı. Kısa sürede toparlanan Sibel Cücük hedefinin 58 kiloya inmek olduğunu kaydetti. Op. Dr. Erdal Cücük ise “İnsanın kendi yakınını, hele eşini ameliyat etmesi stres vericidir. Ama eşimin bana güvenmesiyle rahatladım” dedi.
Cücük çiftini, ameliyat sonrası Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ve diğer çalışanlar da ziyaret etti.

cerrah
mide küçültme
eşine ameliyat
dr. erdal cucuk
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir