Medimagazin logo

Dişim ağrıdı diye diş hekimine darp!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kadın diş hekimini darbettiği ileri sürülen kişi gözaltına alındı.
Dişim ağrıdı diye diş hekimine darp!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre, Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine tedavi için gelen Onur T. (23) dişi çekilirken canını acıttığı gerekçesiyle diş hekimi Hilal Cansız ile tartıştı.

Bir süre devam eden tartışmanın ardından Onur T, diş hekimi Cansız'ı darbetti.

Cansız, Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doktoru darbettiği iddia edilen Onur T. polis ekiplerince yakalandı.

Kadın doktorun arkadaşları, olayın ardından hastane önünde bir araya gelerek durumu protesto etti.

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Muhammet Çığlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, büyük fedakarlıklarla çalışan doktorlardan birinin talihsiz şekilde darp olayına maruz kaldığını söyledi.

Olayın sağlık çalışanlarını üzdüğünü ifade eden Çığlı, "Bu çirkin hadiseyi şiddetle kınıyoruz. Bu tip vakaların en ağır şekilde cezalandırılması birazda olsa içimizi soğutacaktır. Fedakarca çalışan sağlık personeline bu tür saldırının olması çok çirkin." dedi.

Doktorla vatandaş arasında geçen tartışmayı anlatan Çığlı, şunları kaydetti:

"Hekim arkadaşımız normal diş çekimini yaparken hasta olan arkadaş 'benim dişim acıdı, nasıl dişim acır' gibi serzenişte bulunuyor. Bilindiği üzere sağlık alanında bu tip müdahalelerde ufak tefek acılar duyulabilir. Bunun üzerine hasta biran da bayan hekim arkadaşımıza saldırıyor. Bir erkek olarak nasıl bir bayana el kaldırabiliyorsunuz. Bu çok çirkin bir olay. Bu durumu kınıyoruz."

sağlıkta şiddet
diş hekimi
darp
elbistan
kahramanmaraş
Yorum (2)
Dt
Anca kınarlar zaten! Büyük babaları da kınardı hep. Darp edilen insan. Bekleyeni var, seveni var, belki çoluk çocuğu var; o an basını çarpsa, heyecandan kriz geçirse, anlık bir şey yüzünden hayat boyu mağdur kalsa ne olacaktı? Böyle tipler icin artık siddet yasası gelmeli. Elini kaldıran, kufur eden mutlaka misliyle ceza almalı. Yaptığına yapacağına bin pişman olmalı. O zaman böyle haberleri okumaz oluruz!!!
31
Cevapla
MURAT ŞAHİN
GEÇENLERDE İSTANBULDA POLİSE VURAN ŞAHSI VATANDAŞLAR BİR GÜZEL DÖVMÜŞLERDİ. BU TİP İNSANLAR BİR DAHA KOLAY KOLAY POLİSE SALDIRAMAZLAR. SAĞLIK ÇALİŞANINA EL KALDIRANI DA O ANDA ORADA BULUNAN VATANDAŞLAR VE SAĞLIKÇILAR ORTALARINA ALIP GEREKENİ YAPARSA, BUNUN ÜZERİNE BİR DE TUTUKLU YARGILANIP GÜZEL BİR CEZA ALIRSA BAKIN BİR DAHA CESARET EDEBİLİYORLAR MI?
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir