Medimagazin logo

Genel Sekreterlikten 'Asker Muayene ve Sağlık Raporları' eğitimi

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, sağlık personeline yönelik "Asker Muayene ve Sağlık Raporları" eğitimi düzenlendi.
Genel Sekreterlikten 'Asker Muayene ve Sağlık Raporları' eğitimi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr Mustafa Dönmez, yaptığı açıklamada, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren KHK kapsamında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve asker hastanelerinin Sağlık Bakanlığına devredilmesi ile Çorlu Asker Hastanesi'nin darbe girişiminde şehit olan Tekirdağlı polis memuru Münir Alkan'ın adıyla Çorlu Devlet Hastanesine ek bina olarak 26 Ağustos'ta hizmet vermeye başladığını hatırlattı.

Çorlu Devlet Hastanesi Münir Alkan binasında, askeri personelin sağlık yeteneklerinin tespit edilmesi amacıyla eğitim düzenlediklerini belirten Dönmez, "Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği olarak Çorlu Devlet Hastanemiz konferans salonunda 'Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği Kapsamında Verilen Sağlık Raporları' genelgesi doğrultusunda başvuruda bulunanların mağdur olmalarını önlemek, hizmet kalitesini arttırmak ve Trakya'da bu konuda eğitim ihtiyacını gidermek amacıyla Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinden gelen çeşitli branş hekimlerine 'Asker Muayene ve Sağlık Raporları' eğitimi düzenlendi." dedi.

Dönmez, eğitime hekimlerin yanı sıra Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği yetkilileri, Çorlu Devlet Hastanesi yöneticileri ve Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi temsilcilerinin de katıldığını kaydetti.

tekirdağ kamu hastaneleri birliği
asker muayene ve sağlık raporları
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir