Medimagazin logo

Mesai dışı çalışma uygulaması başladı

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde mesai dışı çalışma uygulaması başladı.
Mesai dışı çalışma uygulaması başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Tamer Sivrikaya yaptığı açıklamada, 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren haftanın belirli gün ve saatlerinde kurumlarında mesai dışı çalışma uygulamasının başlayacağını söyledi. Her hafta salı ve perşembe günleri, saat 17.00-19.00 saatleri arası, istekli 14 hekim ile beraber mesai dışı çalışmaya başlayacaklarını açıklayan Sivrikaya, sadece bu saatler dahilinde her türlü diş tedavisi ve protez işlemleri, röntgen isteklerinin karşılanacağını, bu hizmetten faydalanmak isteyen hastaların, mutlaka saat 17.00’den sonra istediği hekime giriş alması gerektiğini ifade etti. 
Dt.Tamer Sivrikaya, saat 17.00’den önce giriş alan hastaların doğrudan acil kliniğinde nöbetçi olan hekime yönlendirilip acil olan tedavilerin yapılacağını, bu hizmetimiz sayesinde mesai saatleri içinde iş yerinden izin alamayıp diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastaların mağduriyetlerinin giderilmiş olacağını dile getirdi. 

sinop
agiz ve dis sagligi merkezi
mesai disi calisma
Yorum (1)
cansu
Diğer kamu ve kurumlarınında bu tarz mesai dışı çalışmalarını bekliyoruz.Zaten hasta bakmaktan diğer işlerimize vakit bulamıyoruz. Bu arada kamu barışında düzelnmiş olur böylece.Tatil konusunda okullarında bir düzene sokulması gerekiyor işte başı boş kaldı oralar,sürekli tatil habire tatil... Öğretmenlerin canları sıkılıyor iş güç yok.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir