Medimagazin logo

Muş Devlet Hastanesi'ne 12 uzman doktor atandı

Sağlık Bakanlığı'nca ara atama döneminde Muş'a, çeşitli branşlarda 12 uzman doktorun ataması yapıldı.
Muş Devlet Hastanesi'ne 12 uzman doktor atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Murat Kılıç, bakanlık tarafından yapılan atamalarda uzman sayısının 95'ten 107'ye yükseldiğini belirtti.

Ataması yapılan hekimlerden 8'inin göreve başladığını anlatan Kılıç, 4 hekimin ise kısa sürede göreve başlayacağını söyledi.

Kılıç, özellikle plastik cerrahı uzmanı konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını ancak atamala birlikte bu sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirtti.

Muş Devlet Hastanesi'nde birçok ciddi ameliyat gerçekleştiğini aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Buraya ataması yapılan birçok uzman doktorlarımız İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük hastanelerde görev yapmış deneyimli ve kendi dalında uzman hekimlerdir. Bu açıdan vatandaşımız buradan hastalarını başka illere götürdükleri zaman hem birçok sıkıntılarla karşı karşıya kalacak hem de maddi külfete maruz kalacaklardır. Burada tüm olanaklarımız var. Burada gerçekleştirilen ameliyatlar ve tedaviler üniversitelerde yapılan standartlarda ameliyatlardır. Çünkü hastanemiz teknolojinin gerektirdiği tamamen modern cihazlarla donatılmıştır."

Çevre illerden birçok vatandaşın Muş'ta tedavi olduğunu belirten Kılıç, "Şu anda birkaç eksiğimiz var ama önümüzdeki dönemlerde yapılacak atamalarla bu eksiğimizi kapatma imkanı bulacağız" ifadelerini kullandı.

muş
devlet
hastanesi'ne
12
uzman
doktor
atandı
Yorum (4)
dres
Allah kurtarsın
4
Cevapla
mustafa
gözünüz korkmasın. muş dediğiniz yer ankaraya 1 saat istanbula 2 saat.
3
Cevapla
cenk evren
12 hekim giderilmesi demek 12 hekim ayrıldı demektir. " Niye ? " sorunu mertçe cevaplamadıkça ve gereğini yapmadıkça bu devran böyle devam eder.
5
Cevapla
Muslu
Yoğun bakımda yatan hastalar ölüyor sağlık bakanı nerede
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir