Medimagazin logo

Rapor vermeyen doktora silahla tehdit

Kocaeli'de 23 yaşındaki R.K askere gitmemesi yönünde rapor vermeyen doktoru silahla tehdit etti
Rapor vermeyen doktora silahla tehdit
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 23 yaşındaki R.K., devlet hastanesinde psikiyatri uzmanından askere gitmemek için rapor vermesini isterken, olumsuz görüş bildiren doktoru ve sekreteri kurusıkı tabanca ile tehdit etti. Polis olaya müdahale ederek R.K'yı gözaltına aldı.

Olay, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hastanede psikiyatri polikliniğine gelerek psikiyatri uzmanı olan doktor Ç.H.B. ile görüşen R.K. doktordan askere gitmemek için rapor vermesini istedi. Doktor Ç.H.B., R.K'ya rapor almasına ilişkin bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. R.K. bunun üzerine üzerinde bulunan kurusıkı tabancayı çıkarıp doktor Ç.H.B ve sekreter B.C'nin üzerine doğrultarak tehditte bulundu. Hastalardan biri durumu fark ederek özel güvenlik görevlilerine bildirdi. Polikliniğe gelen polis ve özel güvenlik görevlileri müdahalede bulunarak R.K'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


İndirim, Erteleme yok! Doktora tekmeye 11 ay 20 gün hapis ve 3 bin lira para cezası


 

sağlıkta şiddet
rapor
tehdit
Yorum (2)
acil
5 gün rapor vermedim diye hasta yakını üzerime saldırdı ve beni darp etti.ben hiç vurmadığım halde mahkeme her ikimize de ceza verdi.zarar gören ben oldum.adaletin olmaması çok üzücü.
14
Cevapla
tbb
hasta yakını rapor vermediğim için beni 1 yıl önce DARP etmişti.beyaz kod verdik.kamera görüntüleri ve 3 şahidim vardı. mahkemede ifade verdik.bana darp eden şahıs da başka hastaneden vurmadığımız halde darp edilmiş gibi rapor aldı.mahkeme sonucunda hakim beni suçlu buldu.ve 1800 tl PARA cezası ve AYRICA 5 yıl yapmamak süresi ile PARA cezası verdi.HANİ ADALET....
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir