Medimagazin logo

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

 Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığından:

ÖZEL HASTANELER YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 27/3/2002 tarihli ve 24708 sayılıResmîGazete’de yayımlanan Özel Hastaneler Yönetmeliğinin Geçici 11 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

GEÇİCİMADDE 11 11/10/2011 tarihli ve 663 sayılıSağlık Bakanlığıve BağlıKuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 14 üncümaddesi çerçevesinde taşınırları, taşınmazlarıve personeli Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna devredilen özel hastaneler, mezkur maddenin ikinci fıkrasında yer alan süre içerisinde ruhsatında yer alan haklarıile aynıil içerisinde taşınabilir veya faaliyette olma şartıaranmaksızın devredilebilir.”

MADDE 2 AynıYönetmeliğin ekinde yer alan Ek 2 sayılı“Özel Hastane Müeyyide Formu”nun (3) numaralısatırının “1. Tespit”sütununda yer alan “yüzde”  ibaresi “binde”olarak, (20) numaralısatırının “1. Tespit”sütununda yer alan “yüzde”  ibaresi “binde”olarak, (21) numaralısatırının “2. Tespit”sütununda yer alan “onu”ibaresi “altısı”olarak ve aynıformun açıklamalar başlıklıbölümünün (d) bendinde yer alan “ve (d)’de”ibaresi “ve (ç)’de”olarak değiştirilmiştir.

MADDE 3 Bu Yönetmeliğin 2 nci maddesi 1/7/2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, diğer maddeleri ise yayımıtarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 Bu Yönetmelik hükümlerini Sağlık Bakanıyürütür.

özel
hastaneler
yönetmeliğinde
değişiklik
yapılmasına
dair
yönetmelik
Yorum (1)
ali emre
Önce Diyanet vakfı yöneticileri eş dost akraba 600 kişiyi 29 mayıs hastanesinde işe aldı. hastaneye alınan cihaz ve sarf malzemeleri de tanıdıklardan, eş dosttan biraz pahalıca alındı. binlerce aday kpss için çalışırken bu 600 kişi bir kanun ile devlet memuru oldu.hastane de devlete ucuza satıldı. şimdi de satılan mal tekrar satılsın diye yönetmelik değişti. Allah sebep olanların üzerinden kahrını ve azabını eksik etmesin.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir