Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde değişiklik

"Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik" Resmi Gazete'de yer aldı
Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde değişiklik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

"Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, ilgili yönetmeliğinin 20. maddesinin beşinci fıkrasına "Ancak, sosyal güvenlik prim ödeme gün sayısı stratejik personel bakımından iki katı olarak uygulanır ve stratejik personelin atanma talep ettiği yerin 5 ve 6. hizmet bölgesi veya C ve D hizmet grubu il olması şarttır." cümlesi eklendi.

 

saglik bakanligi
atama ve yer degistirme yonetmeligi
Yorum (2)
Esra Gürel
Danıştay kararı aile bütünlüğünün sağlanması ile ilgili, doktorların ailesi aileden sayılmıyor mu? Bunlar hala kendi çıkarlarına göre düzenleme yapıyorlar. Hukuk'un olmadığı bir ülkede yaşamak bu işte!
35
Cevapla
Mehmet kara
Eş durumundan red yiyenler direkt idare mahkemeye Danıştay kararı ile başvursunlar. Aile bütünlüğüne aykırı. Diğer meslekler ile eşitliğe aykırı olduğu gibi stratejik personel içinde de eşitlik olmamış. Eşi Hakim savcı muhtar Ankara'da bakanlıklarda sözleşmeli çalışan mühendis öğretim üyesi vs olanlarda bölge aranmıyor. Adamına göre iş olmaz. Babasız çocuklar istemiyoruz
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir