Medimagazin logo

Memorial’dan Başkent’e 65 milyon dolarlık yatırım

Başkent’in en büyük özel hastanelerinden biri olan Memorial Ankara Hastanesi, 1’inci yaşını basın mensupları ile birlikte kutladı.
Memorial’dan Başkent’e 65 milyon dolarlık yatırım
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Hilton Otel’de düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç ve Memorial Ankara Hastanesi Direktörü Dr. Levent Atay, 1 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları ve yeni yatırımları paylaştı.

 

Başkent’te bir dünya hastanesi

Memorial Ankara Hastanesi’nin kısa zamanda önemli başarılara imza atarak, bölgede referans merkezi haline geldiğini ifade eden Uğur Genç, “Dünya çapındaki hekimlerimiz, teknolojiyi yakından takip etmemiz ve personel kalitemiz bu başarıda büyük rol oynuyor. Yeni açılmış bir hastanenin bu kadar kısa sürede, büyük bir hasta potansiyeline sahip olması çok özel bir durum. Memorial Sağlık Grubu, uluslararası arenada pek çok ilki gerçekleştiren, 92 ülkeden hasta kabul eden bir dünya hastanesidir. Memorial’ın kaliteli, fark yaratan, etik ve hastasını ön planda tutan hizmet anlayışını Başkent’e taşımış olmaktan son derece mutluyuz. Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmetlerimizi, her geçen gün daha fazla sayıda insana ulaştırmak bize güç veriyor” diye konuştu.

 

65 milyon dolarlık yatırım

Memorial Ankara Hastanesi Direktörü Dr. Levent Atay 1 yılda; 53 bin ayaktan, 9 bin 200 yatan hastaya sağlık hizmeti sunulduğu, 2050 ameliyat ve 1000 anjiyo işlemi gerçekleştirildiği belirterek, Şubat 2014’te 50 milyon dolarlık yatırımla hizmete açılan hastanede; 2014 yılında Tüp Bebek Merkezi, Kemik İliği Nakli, Lazer Lipoliz, Karbondioksit Lazer ve Kardiyolojik Elektro Fizyolojik sistemlerin hayata geçirildiğini belirtti. Bu yıl içinde de Kemik İliği Nakil Ünitesi’nin açılacağını, Radyasyon Onkolojisi’nde dünyadaki en son teknoloji olan Varian TrueBeam STx ile PET CT’nin hizmete gireceğini ve  toplam yatırım miktarının 65 milyon dolara ulaşacağını ifade etti.

 

Tüm branşlarda multidisipliner hizmet anlayışı

Dr. Atay, Memorial Ankara Hastanesi’nin, Başkent’in en merkezi noktalarından birinde bulunduğunu, 43 bin metrekarelik kapalı alanda, 230 yatak kapasiteli 25 katlı hastane binasında, modern teknolojiler ile 43 branşta; 17 profesör, 17 doçent ve 30 uzmandan oluşan 64 kişilik doktor kadrosu ile hizmet verdiğini söyledi.

 

Ankara’ya yatırımlarımız devam edecek

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Türkiye’deki en ileri tıp teknolojisine sahip tanı-tedavi üniteleri ve modern mimarisi ile dikkat çeken Memorial Ankara Hastanesi’nin, “Bölge Hastanesi” olarak hizmet verdiğini belirtti. Genç, Ankara’nın sağlık turizminde önemli şehirler arasında yer aldığını, Memorial’in yurt dışı ofisleri ve uluslararası deneyimi ile daha fazla sayıda yabancı hastanın Başkent’te tedavi hizmeti alması için çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak, “Başta Onkoloji ve Kemik İliği Nakli olmak üzere her alanda en ileri tıp teknolojisini Ankara’ya getirmek için yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

memorial’dan
başkent’e
65
milyon
dolarlık
yatırım
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir