Medimagazin logo

Domuz gribi şüphesiyle hemşire tedavi altına alındı

Tekirdağ Devlet Hastanesinde görevli bir hemşire tedavi altına alındı
Domuz gribi şüphesiyle hemşire tedavi altına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Tekirdağ Devlet Hastanesinde görevli bir hemşire, domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, hemşire M.Y, gribal enfeksiyon ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Gözlem altına alınan M.Y'den alınan numuneler, İstanbul Hıfzıssıhha Enstitüsü Müdürlüğüne gönderildi ancak henüz sonuç gelmedi. Durumu iyi olan M.Y'nin tedavisi sürüyor.

Bu arada, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğünün konuya ilişkin gerekli önlemleri aldığı, hastanede çalışan personele, gribal enfeksiyon hastalarına bakarken kullanması amacıyla maske ve eldiven dağıtıldığı ancak kırmızı alarm verilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı bildirildi.

 

domuz
gribi
şüphesiyle
hemşire
tedavi
altına
alındı
Yorum (3)
Ahmet Rasim Küçükusta
5 sene önce nasıl müthiş bir "algı operasyonu" yapılmış olduğunun bu haberden daha iyi bir delili olamaz. H1N1, dünya tarihinin gördüğü en halim, en selim ve en munis grip virüsüdür. http://ahmetrasimkucukusta.com/2015/03/04/yazilar/tip-yazilari/domuz-gribi/cok-sukur-ki-gene-domuz-gribi-virusu-2/
0
Cevapla
Vildan
Aynı gün ben de domuz gribi olmuştum kimse beni karantinaya almadı, tarhana tek dostumdu:)
0
Cevapla
Alişan Yıldıran
Grip (influenza) virüsü sağlıklı kişide ölüme yol açmaz (Bkz: http://emedicine.medscape.com/article/219557-overview#aw2aab6b2b6). Eğer altta yatan (malnutrisyon, malinite, immün yetmezlik) bir hastalık varsa bu mümkün olabilir. Eğer bir ölüm vakasında influenza virüsü tesbit edilmişse bunun koinsidental olup olmadığını anlamanın bilimsel yolu otopsi yapılmasıdır. DSÖ ve big pharma bunu bildiği halde her ölüm vakasını grip ile ilişkilendirerek yanılsama oluşturmakdadır. Bakın haberde ne diyor hayatını kaybedenlerin büyük kısmı 65 yaş üzeridir (http://www.medimagazin.com.tr/ana-sayfa/dis- haberler/tr-fransada-grip-salgini-8-binden-fazla-can-aldi-1-76-64755.html) yani altta yatan hastalığı vardır. Yine DSÖ ve Big pharma 65 yaş üstüne aşı öneriyor halbuki bu yaş grubunda immün yaşlanma sebebi ile bu aşıların koruyucu olması imkansızdır (http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CDUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.researchgate.net%2Fprofile %2FPierre_Olivier_Lang%2Fpublication%2F257073368_Immune_Senescence_And_Vaccination_In _The_Elderly%2Flinks%2F02e7e524d8113abedf000000.pdf&ei=iZf5VPzpC8fiaL61gYgB&usg=AFQjCNE3VIWWyLp55v-uK6h4KXPdfZn6Uw&bvm= bv.87611401,d.d2s). Kılavuzunuz DSÖ ise haliniz harabdır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir