Medimagazin logo

Hastanede seyyar kütüphane kuruldu

Konya’da özel bir hastane, hastalarının sıkılmaması ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için seyyar kütüphane oluşturdu
Hastanede seyyar kütüphane kuruldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Konya’da özel bir hastane, hastalarının sıkılmaması ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için seyyar kütüphane oluşturdu.

Dünya klasiklerinin yanı sıra roman ve şiir kitaplarını da bulunduğu 200 kitaplık seyyar kütüphane, hasta odalarında dolaştırılarak hastalara ve hasta yakınlarına kitap dağıtılıyor. Özel Selçuklu Hastanesi 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kurum içi kültür hizmeti için hastane içinde seyyar kütüphane oluşturuldu. Hastalara, hasta yakınlarına ve hastane personeline hizmet edecek olan seyyar kütüphane, görevliler tarafından hastane içinde dolaştırılarak okuyucuların ilgi duyduğu kitapları dağıtıyor. Amaçlarının hastalara, refakatçilere ve personele kültür hizmeti sunmak olduğunu söyleyen Hastane Yönetim Kurulu üyesi Dr. Seyit Karaca, “İstedik ki iyileşme sürecini bekleyen hastalarımız boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirsin. Yaptığımız bu uygulama ile hastalarımız ve refakatçilerimiz kitap okumaya başladı. Seyyar kütüphanemizde her okuyucuya hitap edecek kitaplar var. Ayrıca sponsor olan Nil Tuna (NT) Kırtasiye’ye de teşekkür ediyorum.” dedi. Hastalardan Yüksel Kutlu Esenkaya ise, yapılan uygulamayı çok olumlu bulduğunu belirterek, aksi halde hastanede zamanın geçmediğini kaydetti.



Zaman
hastanede
seyyar
kütüphane
kuruldu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir