Medimagazin logo

Zentiva’dan Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile eczacılara eğitim

Sanofi-aventis Grup kuruluşu olan Zentiva,hazırladığı Enstitü Eğitim Platformu ile eczacılara stok yönetimi ve temel işletmecilik konularında eğitimler vermeye başladı
Zentiva’dan Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile eczacılara eğitim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Zentiva, eczacıların ihtiyaç duydukları eğitim taleplerini karşılamak üzere Enstitü adında bir eğitim platformu oluşturdu. İki yıl boyunca sürecek Enstitü Programı’nın ilk aşamasını Nisan ayında başlayan stok yönetimi ve temel işletmecilik eğitimi oluşturmaktadır. Haziran ayının sonunda tamamlanması planlanan eğitimler, halen 10 bölgede ve her bir bölgeden ortalama 20-25 arası eczacının katılımıyla devam etmektedir. Önümüzdeki yıl için de Enstitü programı kapsamında hukuk ve inovatif satış teknikleri eğitimleri planlamaktadır.

Zentiva Enstitü’yü hazırlarken eczacılar ile görüşmeler yapmış, belirlenen konulara yönelik eğitimler için Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu eğitim merkezi ile işbirliği içerisine girmiştir. İlk eğitim olan “stok yönetimi ve temel işletmecilik”  daha etkin stok yönetimi sağlanmasına destek olmak üzere tasarlanmıştır.

Eğitimlerin başarısı sürekliliğinden gelecek
Zentiva Pazarlama Direktörü Burak Ergenoğlu, eczane işletmeciliği konusunda eczacılara verdikleri eğitim desteğinden dolayı son derece mutlu olduklarını ve eğitimlere önümüzdeki yılda farklı konu başlıkları ile devam edeceklerini belirtti.

Sertifikalar Boğaziçi Üniversitesi’nden
Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile birlikte yürütülen Enstitü platformunda, eğitimi tamamlayan eczacılara katılım belgesi veriliyor. Stok ve sipariş yönetimi eğitimlerini Finansal Muhasebe öğretim üyeleri  Prof.Dr. Fatih Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Ayten Çetin ve Prof.Dr. Barış Sipahi veriyor.

10 bölgeden 233 eczacı eğitim alıyor
Enstitü projesi kapsamında düzenlenecek eğitimlerle Haziran ayının sonuna kadar Adana, Antalya, Ankara, İzmir, Malatya, Trabzon, Samsun, Marmara ve İstanbul’da 233 eczacı katılım belgesi almış olacak.
 

zentiva’dan
boğaziçi
üniversitesi
işbirliği
ile
eczacılara
eğitim
Yorum (1)
Faruk
Nisan ayında katıldığım bu eğitimin çok faydalarını gördüm.Çok güzel bir eğitim oldu Zentiva yöneticilerine ve değerli hocamız Prof.Dr.Fatih Yılmaz'a tekrar buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir