Medimagazin logo

Acil serviste tekmeler havada uçuştu / VİDEO

Bursa'da hasta yakını ile özel güvenlik görevlisi arasındaki acil servisteki otopark kavgası kameraya yansıdı. Hasta yakını hem tekme attı hem de küfürler yağdırdı.
Acil serviste tekmeler havada uçuştu / VİDEO
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bursa'nın önde gelen haber sitelerinden www.bursa.com internet sitesi muhabiri, Çekirge Devlet Hastanesi'ndeki kavgayı görüntüledi. Hastası olan bir vatandaş, aracını servisin girişine park edip içeri girdi. Ambulansların buraya yanaştığını ve acil servisin önünün kapatılmamasını isteyen özel güvenlik görevlisi de bu şahsı, "hastanı indir, sonra aracını çek" diye uyardı. Ancak hasta yakını aracını çekmemekte ısrar edince ortam gerildi.

Hasta yakını, kendisine kötü davrandığını öne sürdüğü özel güvenlik görevlisine acilde tekme atınca o anlar kameraya yansıdı. Özel güvenlikçi dayak yemekten arkadaşları ve polis memuru tarafından kurtarılırken, acilde tekme atan hasta yakını ise bir süreliğine gözaltına alındı.

 

 

acil servis
sağlıkta şiddet
bursa
Yorum (3)
Ender Dinçkan
"Acil Hasta" diye getirilen kadının iyileşme hızına dikkat...
0
Cevapla
postenflamatuar
Devlet bu saldırganı da teşvik edercesine affedecek. Hükmün açıklanmasını geri bırakacak. Bu saçmalığa son vermek lazım. Devlet zorbaların, kabadayıların ve ahlaksızların tarafını tutmaktan vazgeçmeli. Hapishanelerde yer yoksa parasını verelim her ile bir tane yapın.
0
Cevapla
ömer hayyam
harbiden ACİLLİK kadın GÜM diye iyileşti....
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir