Medimagazin logo

Uşak Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulacak

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Uşak Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Fakültesi kurma tekliflerinin Bakanlar Kurulu tarafından kabul edildiğini belirtti.
 Uşak Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Diş Hekimliği bünyesinde Temel Diş Hekimliği Birimi Bölümü ve Klinik Bilimler Bölümü açılması teklifinin YÖK'e sunulduğunu ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"YÖK'ün teklifimizi kabul ettikten sonra Diş Hekimliği Fakültemize öğretim üyesi alacağız. Bunun yanında üniversitemizde hukuk fakültesi ve tıp fakültesi de açmak istiyoruz. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Diş Hekimliği Fakültesi'nin açılması konusunda destek veren milletvekillerimiz İsmail Güneş ve Mehmet Altay'a teşekkür ediyorum. Kendileri Hukuk Fakültesi ve Tıp Fakültesi hususunda da bize destek oluyorlar."

uşak
üniversitesi
bünyesinde
diş
hekimliği
fakültesi
kurulacak
Yorum (3)
halim
işsizlik kervanına dişhekimlerini de kattınız..son atamada sanırsam 250 kişilik kadro açıldı yaklaşık 3 bin dişhekimi başvurdu yazık bunlara...özel sektörü zaten bitiridiniz..eczacılık,dişhekimliği gibi marka fakülteleri sıradanlaştırdınız ya ne diyeyim size..çıkıyor yavaştan acısı zaten..
1
Cevapla
Meryem
Diş hekimliği ile ilgili tek değişiklik yeni açılan fakülteler oluyor.Bu kadar diş hekimini istihdam edecek alan yok neden açılmaya devam ediliyor anlamış değilim.Atanamayan öğretmenler gibi atanamayan yığınla diş hekimleri de olucak yakında..
0
Cevapla
fatma yirmibeş
kurun kurun,bizim mahalleye de dişhekimliği fakültesi kurun ! bir meslek bu kadar mı ayaklar altına alınır ya ?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir