Medimagazin logo

Sanofi-aventis’te yeni atama

Sanofi-aventis Pazarlama Direktörü
Sanofi-aventis’te yeni atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sanofi-aventis Pazarlama Direktörliğü’ne Tolga Tangüler atandı. Eylül ayı itibariyle göreve başlayan Tangüler, 15 yılı aşkın bir süredir, çok uluslu şirketlerde pazarlama ve pazarlama yönetimi alanlarında görev alıyor.

Tangüler 1999 yılında adım attığı ilaç sektöründe uzman/hastane, birinci basamak, kardiyovasküler, MSS, diyabet, endokronoloji, anti-enfektif, solunum/alerji, göz vb uzmanlık alanlarında çeşitli pazarlama pozisyonlarında çalıştı. İlaç sektöründeki kariyerine, 1999 yılında MSD’de pazarlama bölümünde Yönetici Adayı (MT) olarak başlayan Tolga Tangüler, çalışma hayatına Sanofi Synthelabo ABD’de, Pazarlama Müdürü olarak devam etti.


Tangüler, 2003 yılı itibariyle Pfizer’de Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başladı. Pfizer’deki kariyerine sırasıyla Türkiye-Afrika ve Orta Asya, Kanada-Latin Amerika-Afrika ve Orta Doğu bölgelerinden sorumlu Pazarlama Direktörü olarak devam etti. 2007-2009 yılları arasında Pfizer-Finlandiya’da Pazarlama Direktörlüğü görevinde bulunan Tangüler, son olarak yine aynı organizasyonda Uzman Tedavi Grubu BU Direktörü olarak görev aldı.

Aynı zamanda CRM, tüketici sağlığı pazarlaması, kanal yönetimi, dağıtım ve eczane konularında da deneyime sahip olan Tolga Tangüler, İstanbul Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olup; ayrıca Michigan State Üniversitesi’nden İşletme yüksek lisans (MBA) diplomasına sahip.

sanofi-aventis’te
yeni
atama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir