Medimagazin logo

"Sağlık çalışanı olmak, her şeye rağmen, herkesten yana olmak demektir"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sağlık mesleği mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini bildirdi
"Sağlık çalışanı olmak, her şeye rağmen, herkesten yana olmak demektir"
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sağlık mesleği mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini bildirdi.


14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Turhan Çömez, meslektaşlarının ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Kendisi de bir doktor (genel cerrah) olan Çömez, "Bir ülkenin gelişmişliğinin en temel göstergelerinden biri sağlık hizmetlerinde ulaştığı nokta, vasıflı insan gücü ve bu gücün ürettiği hizmetlerin ülkeye katkısıdır. Sağlık hizmetleri ekip işidir ve bu ekibin de doğal lideri hekimlerdir" dedi.


Sağlıkta kaliteli hizmet vermenin ve bu hizmeti veren ilgili hekim ve sağlık çalışanlarının yaptıklarının karşılığını en iyi biçimde alabilmelerinin tartışılmaz olduğunu kaydeden Çömez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi eğitim almış, en iyi çalışma şartlarında hizmet üreten, ürettiği hizmetten memnun ve yarınlara umutla bakabilen hekimleri görmek en büyük isteğimizdir. Sağlık çalışanı olmak, her şeye rağmen, herkesten yana olmak demektir. Herkesin tükendiği yerde var olmak, herkesin son dediği yerde bir başlangıç yapmak demektir. Ülkenin dört bir yanında, sessiz ve kararlı olarak, çoğu kişinin en son farkına varacağı en önemli sermayemizi, yani halkımızın sağlığını korumayı sürdüren değerli sağlık mesleği mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi için Sağlık Bakanlığımız, diğer ilgili bakanlıklar, katkıları çok önemli olan sivil toplum kuruluşları, meclisteki doktor milletvekilleri ve daha birçok isimsiz kahraman kesintisiz uğraş vermektedir. Çünkü inanıyoruz ki, sağlık personelinin çalışma şartlarını iyileştirmek demek, vatandaşlarımızın aldığı sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak demektir. Çünkü sağlık, hayat için temel şarttır. Tıp Bayramı vesilesiyle hayatını insanlık hizmetine adayan tüm meslektaşlarımın ve özellikle de tıp mesleğine yeni katılan ve yüreği heyecan dolu, vatan ve insan sevgisi dolu genç arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Aramızdan ayrılmış olan bütün meslektaşlarımızı, hocalarımızı da saygıyla anıyorum."


AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, ziyaret ve gezilerinde rastladığı sağlık vakalarına anında müdahale etmesi ve gerektiğinde ameliyata da girmesiyle tanınıyor.


İHA
"sağlık
çalışanı
olmak
her
şeye
rağmen
herkesten
yana
olmak
demektir"
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir