Medimagazin logo

Akdağ: Tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatanların elini kırarız

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ağrı’daki ‘Sağlık Operasyonu’ ile ilgili olarak, ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatanların elini kırarız.’ dedi
Akdağ: Tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatanların elini kırarız
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ağrı’daki ‘Sağlık Operasyonu’ ile ilgili olarak, ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatanların elini kırarız.’ dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresine katılmak üzere Ağrı’ya gelen Bakan Akdağ, AK Parti Hükümeti’nin icraatlarını ve gündeme ait gelişmeleri değerlendirdi.


Hükümetin geride kalan üç yıl içinde fevkalade başarılı çalışmalara imza attığını belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, suni gündemin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. AK Parti’nin ülke için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Bakan Akdağ, ‘Büyük bir aşk ve mükemmel bir ekip ruhuyla bu ülkeyi en güzel yarınlara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bir takım menfaat çevreleri şunu iyi bilsinler ki ; bizi karanlık sokaklara sürüklemek isteyenlerin gücü, milletin hür sesini kısmaya yetmeyecektir.’ şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Ağrı’da başlatılan sağlık operasyonuna da değinen Akdağ, ‘Tamam, AK Parti kimsesizlerin kimsesidir ancak, tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatanların da ellerini kırarız.’ sözleriyle yolsuzluk yapanlara gözdağı verdi.

Zaman
akdağ:
tüyü
bitmemiş
yetimin
hakkına
el
uzatanların
elini
kırarız
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir