Medimagazin logo

İzmir'de ambulans TIR'a çarptı: 3 yaralı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, ambulansın çimento yüklü TIR'a çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
İzmir'de ambulans TIR'a çarptı: 3 yaralı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
İzmir'in Konak İlçesi'nde, ambulansın çimento yüklü TIR'a çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.


Necip Karakuş (31) yönetimindeki 35 AH 2833 plakalı çimento taşıyan TIR'ın Alsancak'ta limana giriş yaptığı sırada Bülent Sarıöz'ün kullandığı 34 RP 213 plakalı ambulans, TIR'a arkadan çarptı.

Kazada, özel şirkete ait ambulansın şoförü Sarıöz, ambulansta bulunan doktor Nejat Biçer ile tekniker Onur Karaot yaralandı.

Taksiyle özel hastaneye giden yaralılar, buradaki ilk tedavilerinin ardından ambulansla 9 Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Başından ve kolundan yaralanan Bülent Sarıöz, Yoğun Bakım Servisi'nde gözlem altına alındı. Sarıöz'ün sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Kolundan yaralanan doktor Nejat Biçer ile tekniker Onur Karaot ise tedavilerinden sonra taburcu edildi.

Hürriyet
i̇zmir'de
ambulans
tir'a
çarptı:
3
yaralı
Yorum (3)
Ahmet Yılmaz
Sayın Prof.Dr.Ahmet Nezih KÖK çok güzel bir noktaya temas ederek; mesleğinin gerektirdiği gibi insanları aydınlatıcı bilgiler vermiştir. Gündelik hesap peşinde koşan profesörlere duyurulur.
0
Cevapla
cüneyt
hocam;önce yaşayan, dişini tırnağına takıp çalışmasına rağmen, adam yerine koymadıgımız ilimadamlarına sahip çıksakda onlara başkaları sahip çıkmasa iyi olmazmı.?...saygılarımla...
0
Cevapla
Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç
Sevgili Ahmet Nezih Hocamızın tespiti çok doğrudur, haklıdır. Biraz da sanki kasıtlı olarak da batı kaynakları yanlışlarında ısrarcı olmaktadırlar. Gerek devlet politikası olarak, gerekse bireysel zeminde bu yanlışları düzeltmeye uğraşmalıyız. Diline sağlık sevgili kardeşim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir