Medimagazin logo

Çukurova Devlet Hastanesi'nde yeniden Tüfekçi dönemi

Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne asaleten atanan Dr. Aşkım Tüfekçi, 6 ay sonra yeniden koltuğuna oturdu
Çukurova Devlet Hastanesi'nde yeniden Tüfekçi dönemi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne asaleten atanan Dr. Aşkım Tüfekçi, 6 ay sonra yeniden koltuğuna oturdu.


Adana'da 1970'li yıllarında kurulan ve bir yıl öncesine kadar SSK Adana Bölge Hastanesi adı altında hizmet veren Çukurova Devlet Hastanesi asil başhekimine kavuştu.

Sosyal Sigortalar Kurumu'na bağlı hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesinin ardından Çukurova Adana Devlet Hastanesi olarak ismi değiştirilen hastanenin 6 ay önce başhekimliği görevine atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Aşkım Tüfekçi, uzun süredir vekaleten, 6 aydır da mahkeme kararıyla görevini sürdüren Dr. Mustafa Ünaldı'nın istifa etmesi üzerine yeniden görevine başladı.

Bilindiği üzere Dr. Mustafa Ünaldı, 6 ay önce vekaleten yürüttüğü başhekimlik görevinden alınarak yerine Dr. Aşkım Tüfekçi'nin atanması üzerine yeniden görevine dönmek için İdare Mahkemesi'ne başvurmuş, İdare Mahkemesi'nin olumsuz cevap vermesi üzerine de Bölge İdare Mahkemesi'ne müracaat etmişti. Bölge İdare Mahkemesi'nin de yürütmeyi durdurma kararı vererek davanın tekrar gözden geçirilmesi ve mahkemenin tamamlanmasına kadar Ünaldı'nın tekrar başhekimlik görevini sürdürmesi kararını vermişti.

İHA
çukurova
devlet
hastanesi'nde
yeniden
tüfekçi
dönemi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir