Medimagazin logo

Acilde doktora silah çekti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nin aciline gece yarısı muayene olmak için gelen şahıs, doktora silah çekip hemşire ve sağlık memurunu darp etti
Acilde doktora silah çekti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nin aciline gece yarısı muayene olmak için gelen şahıs, doktora silah çekip hemşire ve sağlık memurunu darp etti.

Alınan bilgilere göre olay, gece yarısı Ereğli Devlet Hastanesi acilinde meydana geldi. Cihangir Erdem (24) adlı şahıs, muayene olmak için görevlilere başvurdu. Tansiyonu ölçülen şahıs kendisine iğne yapılmasını istediği sırada, görevlilerce evraklarını ibraz etmesi istendi. Sağlık güvencesinin olmadığını ve parasının bulunmadığını belirterek görevlilere hakaret etmeye başlayan hasta, bir süre sonra kendisini iyice kaybederek Sağlık Memuru Kahraman Akkanat'ı darp etmeye başladı. Yüzü kan içinde kalan sağlık memurunun yardımına koşan görevli hemşire Belgin Maden de darp edilmekten kurtulamadı. Acilde görevli doktor Kenan Şahin'in müdahalesiyle darp edilen 2 görevli kurtulurken, hasta doktorla bütün hasta ve hasta yakınlarının gözü önünde kavga etmeye başladı. Bu sırada belinden silahını çeken Cihangir Erdem, acildeki görevli polis dahil vatandaşlara silahını doğrultarak kaçmaya başladı.

Polisler, yaya olarak kaçan Erdem'i 7.65 çapındaki ruhsatsız tabancasıyla kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Acil Servis doktoru Kenan Şahin, "Her türlü hakarete, darpa maruz kalıyoruz. Burası Türkiye. Kişiye bakıldı, evrak çıkartması 2. kez söylendi. Evrak çıkartmaya parasının olmadığı söylendi, taahhütname yapılması söylendi, arkasından 'Taahhütname, evrak çıkartmak zorunda değilsin, bana bakmak zorundasın, ben TC vatandaşıyım' diyerek küfür etti. Ben Karadeniz çocuğuyum, ben bunları kaldıramam" diyerek tepki gösterdi" şeklinde olayı anlattı.

Acil servisinde görevliler ise yaşadıkları paniği anlatarak korkularını dile getirdi. Polis nezaretinde doktor raporuna getirilen Cihangir Erdem'in yapılan muayenesinde yüzde 85 promil alkollü olduğu tespit edildi. Zanlının, sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA
acilde
doktora
silah
çekti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir